Je bent hier: Home > Thuis > In dít land gaan de kandidaten op jacht naar ‘De Mol’

In dít land gaan de kandidaten op jacht naar ‘De Mol’

Thuis
In dít land gaan de kandidaten op jacht naar ‘De Mol’

Voor de echte molloten is het allang geen verrassing meer. Er waren al veel hints, plus de kandidaten zouden al gespot zijn in dit land. Maar nu is het nieuws dan ook echt bevestigd: ‘Wie is de Mol?’ speelt zich dit jaar af in Columbia.

Lees ook: Molloten speculeren erop los: zijn dít de kandidaten van ‘Wie is de Mol 2019’?

Het populaire programma Wie is de mol? vindt dit jaar plaats in Medellin, de tweede stad van Colombia af. Dit heeft AVROTROS bevestigd nadat donderdagochtend op Twitter een muurschildering met de kandidaten werd vrijgegeven. Een grote verrassing is dit dus niet: fans hadden de locatie in juni al achterhaald. De ‘molloten’, liefhebbers van het programma, speculeren sinds de foto donderdag werd vrijgegeven veelvuldig over de niet geheel herkenbare kandidaten.

Kandidaten

AVROTROS laat desgevraagd weten dat de namen op korte termijn zullen worden onthuld. Namen die op sociale media meerdere malen worden genoemd, zijn bakker Robèrt van Beckhoven, radiopresentatoren Stefan Stasse en Evelien de Bruijn, NOS-coryfee Dominique van der Heyde, rapper Lil’ Kleine en acteurs Rick Paul van Mulligen en Sarah Cronis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP