Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De Mol lacht zich een hoedje met laagste pot voor finale ooit: dít zijn de ‘WIDM’-hints van aflevering 8

De Mol lacht zich een hoedje met laagste pot voor finale ooit: dít zijn de ‘WIDM’-hints van aflevering 8

De Mol lacht zich een hoedje met laagste pot voor finale ooit: dít zijn de ‘WIDM’-hints van aflevering 8

Met de finale om de hoek was aflevering 8 van ‘Wie Is De Mol’ hét moment om nog even wat geld binnen te harken. Maar niks blijkt minder waar: er gaat juist weer een flink bedrag uit de pot. Wéér! Tenzij er in de finale nog ruim € 2600 gecasht gaat worden, eindigt deze reeks in Tjechië met de laagste pot ooit. Auw. Geen idee meer wie de Mol is? Wij ook niet. Misschien dat deze hints nog kunnen helpen.

Gestunt op grote hoogte

Voor de eerste opdracht moeten Charlotte en Rocky over een sterke maag beschikken, want god oh god, we worden al misselijk bij het kijken naar de beelden. Hevig stunten in een zweefvliegtuig en dan nog eens helder informatie doorspelen naar een mede-kandidaat op de grond… Opvallend genoeg heeft voetbalster Rocky het hier minder zwaar mee dan de journaliste. Waar Rocky luid en duidelijk de letters doorgeeft, is de journaliste vooral aan het gillen.

WIDM hints aflevering 8

Molloten hebben daarom proberen te achterhalen waar de puzzel is fout gelopen. Zowel Renée als Splinter heeft er een potje van gemaakt, maar er zit natuurlijk nog maar één van hen in het spel. En dat zou betekenen dat misschien wel de actrice buiten het zicht nog wat stukken op de foute plek heeft gelegd. Daarnaast werkt ze natuurlijk ook niet met de ‘D’ van Dirk tijdens het doorgeven van de zetten, waardoor een vergissing snel gemaakt is.

In één klap…

Uit de theateropdracht blijkt niet echt een aanwijzing te halen, máár: uit de titel van de aflevering wel. Die is namelijk ‘In één klap’. En wie haalt er wéér ‘in één klap’ geld uit de pot? Juist, Charlotte. Door haar is de toekomstige winnaar ondertussen al 7000 euro misgelopen en als Mol zou dat natuurlijk een briljante zet zijn. Maar… het ligt er ook wel weer dik bovenop. Keiharde saboteur, of ‘mollige’ kandidaat?

Lees ook
Marije onder vuur na ‘racistische’ actie in ‘WIDM’: kandidate én AVROTROS trekken boetekleed aan

Verraden de jokers hoe het zit?

Splinter laat de vrijstelling voor de finale aan zijn neus voorbij gaan én pakt daarmee geen plek in de finale. Dag punten in de app. Maar wacht even: iedereen had jokers, behalve Rocky. Hoe kan het dat zij dan tóch door is? Ze kan natuurlijk de vragen beter hebben ingevuld, maar het kan ook zijn dat de minst verdachte deelnemer ever iedereen voor de gek heeft weten te houden. Het zou wel de plottwist zijn van dit seizoen. Eén ding is nu in ieder geval zeker: de Mol is een vrouw.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: AVROTROS