Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Grande dame Renée, of rustige Rocky? Dít zijn de allerlaatste ‘WIDM’-hints voor de finale

Grande dame Renée, of rustige Rocky? Dít zijn de allerlaatste ‘WIDM’-hints voor de finale

Grande dame Renée, of rustige Rocky? Dít zijn de allerlaatste ‘WIDM’-hints voor de finale

Charlotte stond hoog op het verdachtenlijstje van veel ‘Wie Is De Mol?’-kijkers in Nederland. Maar helaas, zij blijkt verliezend finalist. Daarmee wordt het dus nog spannend, want: is Rocky óf Renée de Mol van dit seizoen? Voor de allerlaatste keer zijn dit de hints in van aflevering negen. Maar ja, kun je nog écht aanwijzingen vinden in de aflevering zo net voor de grote ontknoping? Iedereen doet wel een beetje verdacht. As usual.

WIDM hints aflevering 9

Nou goed, de kandidaten konden nog even wat geld binnenharken bij de allereerste opdracht. Op een step en later door te fietsen, moesten ze verschillende opdrachten uitvoeren. Renée wilde even laten zien dat ze heus óók wel stoer kan zijn, maar daardoor verspillen ze heel wat tijd. Sowieso is de actrice gewoon een beetje onhandig op momenten dat het haar uitkomt. Een tactiek die natuurlijk wel vaker werd gebruikt door de Mol.

Topsport

Maar dan naar onze mening de ultieme Molactie: Rocky die niet haar fiets in wil leveren voor honderd euro. Je zou als argument kunnen gebruiken dat zij al een paar keer op en neer is geweest, maar kom op: als topsportster kan ze toch wel één kilometer rennen? Vervolgens haalt ze in de grot – met ál die kaarsjes, arme stagiaire – wel nog geld uit de pot, maar besluit vervolgens de aanwijzing niet nodig te hebben. Rare actie.

Lees ook
Na bloedstollende finale weten we: dít is de verliezende finalist van ‘Wie is de mol?’

Geen tekst

Renée ging ook voor een hint, maar hoe ze ook met de kaars op de envelop scheen, er verscheen geen tekst. De Mol gaat natuurlijk nooít naar huis, dus dat betekent dat de beste vrouw natuurlijk helemaal geen aanwijzing nodig heeft. Tel daarbij op dat ze tijdens de executie weer in het midden zat (de Mol zit in jullie midden, remember?) én ze heeft het over een ander leven in het gesprekje met Rik. Wij zouden het een saaie ontknoping vinden als de actrice de saboteur blijkt te zijn, maar het kan haast niet anders, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door @demolwidm (@demolwidm)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door @demolwidm (@demolwidm)

Bron: VIVA | Beeld: AVROTROS