Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aflevering 2 van ‘WIDM’ 21 één groot zooitje: dít zijn de hints en verdenkingen

Aflevering 2 van ‘WIDM’ 21 één groot zooitje: dít zijn de hints en verdenkingen

Aflevering 2 van ‘WIDM’ 21 één groot zooitje: dít zijn de hints en verdenkingen

Zaterdag was het tijd voor aflevering 2 van WIDM en ja, ook hier zijn weer heel wat hints in te ontdekken. Het muziekdoosje hebben we al genoemd, maar er is nog veel meer. En daarbij kijken we vooral naar Joshua.

Links rechts

De zanger lijkt wat moeite te hebben om links en rechts uit elkaar te houden. In de allereerste opdracht zit hij gezellig tegen Florentijn te praten, terwijl hij de dames juist door het spel heen moet loodsen zonder dat Florentijn daar weet van heeft. Florentijn hing vervolgens ‘de ideale kandidaat’ uit door voor het geld te kiezen, maar… hij wist natuurlijk al lang dat er geen geld verdiend was. Opmerkelijk…

WIDM hints aflevering 2

Kleine hint, met je linkerhand kun je een ‘L’ maken. Helpt misschien. Wanneer dan vervolgens in de spookymaar fantastische – opdracht met de ballerina’s de vraag ‘Wat is links en wat is rechts?’ op de muur staat, móet dit toch wel een aanwijzing zijn? Het kan trouwens zo zijn dat dit juist wees naar de muziekdoosjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wieisdemolhintsnl (@wieisdemolhintsnl)

Versplinterd

Maar als Joshua dan óók nog eens een bondje met Splinter aan wil gaan, lijkt de tunnelvisie compleet. Het kan natuurlijk oprecht zijn, maar even eerlijk: is het dat ooit? Denk terug aan Jeroen die Ellie voor hem liet liegen, omdat hij uiteindelijk gewoon de Mol bleek te zijn. Toch twijfelen sommigen aan zijn ‘mol-rol’, want Joshua zou veel te opvallend zijn. En hij dacht na opdracht twee dat hij zijn gevonden joker mocht houden, terwijl hij was afgeschoten. Onoplettende kandidaat, of gewiekste mol?

Thumbs up

Oké even weg van Joshua, want er gebeurde nog veel meer verdachte dingen. Zo liet Lakshmi iedereen de duimpjes opsteken voor de camera, waardoor Renée achteraf de verkeerde hint aanwees en er geld in de pot kwam. Nu lijkt dat niet zo Mollerig, maar wat als ze toch al wist dat er op een later moment – tijdens de derde opdracht – nog minbedragen binnen konden worden gesleept? Zelfde verhaal geldt voor Florentijn trouwens.

Lees ook
Twitter los na aftrap ‘Wie Is De Mol’: meteen volop gemold en vele verdenkingen

Voorbeeld

De titels van de aflevering zijn altijd heerlijk cryptisch en vertellen vaak wel íets. Deze keer? ‘Voorbeeld’. Lekker onduidelijk, maar Molloten denken er een hint in te hebben gezien. Wie staat er namelijk vóór een ‘beeld’ in de leader? Juist, Renée Fokker. Het kan natuurlijk ook wijzen naar de kandidaten die het voorbeeld van de Mol volgen. Duimpjes omhoog dus maar!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wieisdemolhintsnl (@wieisdemolhintsnl)

Bron: VIVA | beeld: Still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee