Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Al valentijnsplannen? Nieuwe serie van makers ‘Desperate Housewives’ vanaf vrijdag te bingen

Al valentijnsplannen? Nieuwe serie van makers ‘Desperate Housewives’ vanaf vrijdag te bingen

Thuis & wonen
Al valentijnsplannen? Nieuwe serie van makers ‘Desperate Housewives’ vanaf vrijdag te bingen

Aanstaande vrijdag is het 14 februari, naar het schijnt de meest romantische dag van het jaar. Daar speelt de commercie uiteraard weer handig op in door iedereen dood te gooien met zwijmelaanbiedingen. Gelukkig wordt er ook gedacht aan wie z’n buik vol heeft van de liefde, onder meer door Videoland. En dat zorgt dan grappig genoeg – bij ons in ieder geval – tóch weer voor warme gevoelens.

‘Why Women Kill’

Vanaf de 14e gooit Videoland namelijk het volledige eerste seizoen van de nieuwe spannende crimeserie Why Women Kill online. Die datum is niet geheel random gekozen, want op de vraag die de titel van de serie stelt, kun je natuurlijk maar één ding antwoorden: de liefde.

‘Desperate Housewives’ 2.0

Wat je precies van de serie kunt verwachten? Nou, heel veel, hopen wij. Niemand minder dan de makers van één van de grootste kijkcijfersucces van de 00’s – Desperate Housewives – zitten achter deze nieuwe productie. En als we op de trailer afgaan, krijgen we ook direct dergelijke vibes. Wie de dramaserie This Is Us heeft gezien, zal ook daar een element uit herkennen. De serie speelt zich namelijk af op dezelfde plek, maar in verschillende decennia.

Drie decennia, drie vrouwen, zelfde probleem

De crimereeks klinkt spannend, veelbelovend én – ook weleens fijn – vernieuwend. Het verhaal draait om drie verschillende vrouwen uit drie verschillende decennia, die allemaal in hetzelfde huis hebben gewoond. En dat is niet de enige overeenkomst tussen deze vrouwen: ze worden alle drie slachtoffer van overspel en zijn uit op wraak.

Lees ook
Zet de tissues maar klaar: deze gloednieuwe tranentrekker staat bíjna op Netflix

Affaires en geheimen

Zo staat in de jaren zestig het leven van huisvrouw Beth Ann (Ginnifer Goodwin, Once Upon A Time) op haar kop als ze erachter komt dat haar man Rob vreemdgaat. In de jaren tachtig ontdekt socialite Simone (Lucy Liu, Charlie’s Angels) dat haar man Karl (Jack Davenport) een groot geheim met zich meedraagt en in 2019 heeft advocate Taylor (Kirby Howell-Baptiste, Killing Eve) een open huwelijk met haar echtgenoot Eli (Reid Scott) dat zorgt voor de nodige spanningen. Nou, als dat geen bankplakker wordt, weten wij het ook niet meer. Ruim de weekendagenda maar leeg.

Bekijk de trailer in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: CBS

Shoppen is altijd een goed idee