Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wat?! Zoveel kost de duurste chips ter wereld

Wat?! Zoveel kost de duurste chips ter wereld

Wat?! Zoveel kost de duurste chips ter wereld

Hoewel we steeds evenwichtig en gezond proberen te eten, zijn we niet bereid om onze zak chips op vrijdagavond op te geven. En dat mag je wel heel letterlijk nemen, want elke keer weer gaat de hele zak eraan. Gelukkig is onze favoriete snack niet zo duur, tenzij het om de versie van brouwerij St. Erik’s gaat.

Wij weten niet waar we het hardst om moeten lachen: het feit dat je € 10 per chipje moet betalen of de Zweedse vertaling van chips. In de Zweedse brouwerij St. Erik’s betaal je namelijk € 50 voor een doosje van 5 potatischips (gniffel). De prijs ligt zo hoog omdat de aardappelen waarvan de chips zijn gemaakt afkomstig zijn uit de heuvels van Ammarnäs in Zweden. Ook de champignons en de stukjes zeewier die in de chips zitten, zijn behoorlijk zeldzaam.

Voor je je afvraagt welke gek nu in hemelsnaam zo veel geld betaalt voor letterlijk 5 happen, kunnen wij je vertellen dat de opbrengst van de exclusieve exemplaren naar het goede doel zal gaan. Het product is momenteel dan ook volledig uitverkocht.

Lees ook: