Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Battle of the presentatrices: neemt Wendy van Dijk het weer over van Chantal Janzen bij ‘TVOH’?

Battle of the presentatrices: neemt Wendy van Dijk het weer over van Chantal Janzen bij ‘TVOH’?

Battle of the presentatrices: neemt Wendy van Dijk het weer over van Chantal Janzen bij ‘TVOH’?

RTL en Talpa worden hoogstwaarschijnlijk één en de tv-wereld ligt overhoop. Niet alleen is er de kans dat de presentatoren hun hoge salarissen kwijtraken, maar nu zouden ook oude gezichten – die de overstap hadden gemaakt – weer terugkeren naar de oude shows waar we ze jaren hebben gezien. Zo ook Wendy van Dijk, die misschien wel weer de presentatieklus van Chantal Janzen bij ‘The Voice of Holland’ overneemt. 

Presentatie The Voice

Want de fusie is natuurlijk niet alleen maar negatief: voormalig RTL-gezichten zijn daarmee terug op het vertrouwde nest, wat voor nieuwe samenwerkingen zou kunnen zorgen. Jarenlang presenteerde Wendy van Dijk natuurlijk The Voice samen met Martijn Krabbé, maar gaat ze haar plek weer opeisen? Angela de Jong denkt van niet, zo vertelt de tv recensent aan RTL Boulevard. “Dat zou wel een enorme klap in het gezicht zijn van Chantal Janzen. Dus dat kan ik me niet voorstellen.”

Vuurdoop

Chantal nam tijdens het vorige seizoen het stokje over van Wendy van Dijk, die een tv-transfer maakte van RTL naar concurrent Talpa. Hierdoor heeft ze haar vuurdoop achter de rug en is ze helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ook nu staat ze, op gepaste afstand, tijdens de blind auditions weer bij de familieleden van de talenten. En daar heeft ze enorm veel zin in. In een video op het Instagramaccount van The Voice of Holland is te zien dat Chantal zich “kei goed” voelt en “niemand haar iets kan maken.”

Uitgelekte beelden

Of dat de presentatrice hier doelt op de kritiek die ze van sommigen kreeg tijdens het eerste seizoen, laten zowel Chantal als The Voice in het midden. Wel grapt Chantal dat The Voice haar verzekerde dat de beelden nergens vertoond zouden worden. “De makers van The Voice: ‘Neee joh, ben maar niet bang Chantal, ‘What happens in The Voice-studio, stays in The Voice-studio!’ Paar weken later: Dit op social media.”

Lees ook
Marco Borsato of toch André Hazes: wordt dít de opvolger van Jan Smit in ‘TVOH’?

Samenwerking

Een andere samenwerking die nu weer openligt is die van Gerard Joling en Gordon. De Jong denkt dat ze “opportunistisch genoeg” zijn om hun verschillen aan de kant te schuiven. “En het erge is: als die twee weer iets samen gaan doen, ga ik ook weer kijken”, aldus Angela.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress