Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Welke kerststol smaakt het lekkerst?

Welke kerststol smaakt het lekkerst?

Welke kerststol smaakt het lekkerst?

Tomatensoep mét of zonder balletjes? Uit pak of toch uit blik? En die geurkaars, zou die echt ruiken zoals op de verpakking wordt beloofd? Shoppen is niet altijd makkelijk… Wij helpen je een handje en testen elke week een nieuw product. Deze week alvast een voorproefje op het ontbijt voor Kerst: welke kerststol smaakt het lekkerst?

 

ah kerststolHeerlijk, die hazelnoten!
Wat? Ambachtelijke feeststol met hazelnoten, krenten en rozijnen (Albert Heijn, 750 gram)
Prijs? Normaal € 3,99. Ik kocht hem in de aanbieding voor € 1,99
En? Rijk gevuld staat er op de verpakking en dat klopt. Behalve krenten en rozijnen zitten er in deze stol heel wat hazelnoten. Heerlijk! Het brood vond ik een klein beetje droog, maar met wat boter erop en poedersuiker eroverheen (dat in een apart zakje in de luxe doos zit) smaakte deze stol zeker prima.

 

lijn
kerststol hemaLekker poederlaagje
Wat? Kerststol met krenten, rozijnen en abrikozen (Hema, 750 gram)
Prijs? € 2,50
En? Je koopt deze stol bedekt met een flinke laag poedersuiker, wat ik toch wel erg lekker vind. Vanbinnen zit misschien iets minder spijs, maar de stukjes abrikoos erdoor maken het kerstbrood evengoed zoet. En het is niet droog, maar zacht. Eén minpuntje: toen ik het overgebleven brood terug wilde stoppen, scheurde de zak. Maar hé, dan eet je de stol tijdens het kerstonbijt toch gewoon in één keer op ?!