Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Welke van deze 4 type bellers ben jij?

Welke van deze 4 type bellers ben jij?

Thuis & wonen
Welke van deze 4 type bellers ben jij?

De telefoon heeft de afgelopen jaren een enorme evolutie doorgemaakt en daarmee is ook ons belgedrag enorm veranderd. Wat voor soort beller ben jij? En wat voor telefoonabonnement past er het beste bij jouw stijl van bellen? Vind het uit!

Je kunt uren aan de telefoon hangen

Jij doet niks liever dan uren met je vriendinnen kletsen. Je belt de één na de ander en vertelt soms elke keer hetzelfde verhaal. Want iedereen moet toch weten wat voor nieuwe outfit je net hebt gescoord in de uitverkoop of dat je dochtertje net haar eerste woordje heeft gezegd?! Jij gebruikt je telefoon volop en hebt soms zere oren van al het bellen!

giphybellen

Beeld: giphy.com

De beller die niet belt

Als het aan jou ligt is bellen totaal passé. Jij stuurt eigenlijk alleen maar appjes. Je gebruikt je telefoon voor van alles en nog wat, maar niet voor die ene functie waarvoor hij eigenlijk gemaakt is: om te bellen. Mensen die jou bellen vind je dan ook hoogst irritant, weten ze dan niet dat bellen zo 2001 is?!

Old School

Jij vindt al dat moderne gedoe eigenlijk maar niks. Is het echt nodig dat iedereen om je heen de hele tijd op zijn smartphone zit? Waar is de tijd gebleven dat mensen nog écht met elkaar praatten? Grote kans dat jouw telefoon niet eens een internetbundel heeft. Jij belt en sms’t liever, of beter nog: je spreekt in real life met je vrienden af!

giphyphone

Beeld: giphy.com

De workaholic

Jouw telefoon wordt niet voor sociaal geneuzel gebruikt. Jij bent een business woman en hangt de hele dag aan de lijn om zaken te bespreken. Alleen ’s avonds wordt hij misschien heel even op de ‘niet storen stand’ gezet zodat je even kunt ontspannen voor de tv.

giphyintern

Beeld: giphy.com

Flair’s telefoon- en abonnementvergelijker

Bij elke soort beller hoort een ander abonnement. Welke telefoonabonnement past het best bij jou? Vind het uit met de vergelijkingsmodule van Flair! In één oogopslag vergelijk je alle aanbieders en vind je direct hét abonnement voor jou!

Lees ook:

6 leuke manieren om geld te besparen

Flair telefoon- en abonnementvergelijker

We laden onze smartphone al ons hele leven verkeerd op

Shoppen is altijd een goed idee