Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fans lyrisch over eerste aflevering ‘We zijn er bijna’: ‘Koddig ten top!’

Fans lyrisch over eerste aflevering ‘We zijn er bijna’: ‘Koddig ten top!’

Thuis & wonen
Fans lyrisch over eerste aflevering ‘We zijn er bijna’: ‘Koddig ten top!’

Staan de zomermaanden voor jou gelijk aan komkommertijd en heb je het idee dat er dan letterlijk niéts op televisie is? Welnee! Het is namelijk de periode dat jaarlijks ‘We zijn er bijna’ weer van start gaat, en de eerste aflevering was volgens fans weer als vanouds.

Maandagavond begon alweer het negende seizoen van We zijn er bijna, het programma waarvoor presentatrice Martine van Os met een groep reislustige ouderen op avontuur gaat. In deze reeks is te zien hoe het stel richting de Balkan trekt, met alles – van puzzelboeken tot campingstoeltjes – erop en eraan.

Meteen fan

In de eerste uitzending is te zien hoe Kees, de broer van oudgediende Paul, 71 kaarsjes uitblaast en de kijkers zijn meteen fan van het duo. Wat ook een lach op het gezicht tovert van twitterend Nederland, zijn de reizigers die zich verbazen over de verschillende grenscontroles waarmee ze te maken krijgen. “Waar heb je dat?”, vragen ze zich af. Wie ook veel aandacht trekt in de eerste aflevering van We zijn er bijna, is Gaby. Ze maakt een wandeling met Martine en vertelt over haar vier kinderen én de in totaal elf pleegkinderen waar ze samen met haar man Cor de zorg over besloot te dragen.

Lees ook
Dít gebeurt er met de taarten die in Heel Holland Bakt gebakken worden

Kijkcijferkanon

Ruim 1,7 miljoen mensen keken maandagavond naar de start van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna. Daarmee was de eerste aflevering van het negende seizoen van de kampeershow over reislustige vijftigplussers van Omroep MAX het best bekeken programma van de dag.

De aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Omroep MAX

Shoppen is altijd een goed idee