Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wauw: Disneyland geeft je koffie voortaan een prachtige upgrade

Wauw: Disneyland geeft je koffie voortaan een prachtige upgrade

Wauw: Disneyland geeft je koffie voortaan een prachtige upgrade

Zo nu en dan doet Disneyland eens iets speciaals met zijn lekkernijen. Onlangs lanceerde het park nog beignets in de vorm van Mickey Mouse, maar deze keer nemen ze hun koffies onder handen. Nu houden we nóg maar van Disney.

Lees ook: Met dit dekentje relax je als een Disney-prinses

Een dagje of weekend naar Disneyland gaan, vinden wij toch echt wel een van de leukste dingen om te doen. En de kinderen ook. Toch kan het magische park ons best moe maken, maar daar kunnen we nu in stijl wat aan doen.

No worries, want Disneyland heeft echt aan alles gedacht. Vanaf nu haal je er met plezier een bekertje koffie om wakker te blijven.

Bye bye, klassieke koffie
Omdat een klassieke, saaie koffie eigenlijk niet in het magische plaatje van Disneyland past, geeft het pretpark je koffie voortaan een instant upgrade. Wat dacht je van een Minnie of Mickey Mouse op je schuimlaag? Yep, het kan! Bijna te mooi om op te drinken, als je het ons vraagt.

Not an Icedcap but it’ll do ☕️

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🌴🖤 (@natxdaneluzzi) on

Eén klein nadeel
Helaas hebben we ook slecht nieuws, want deze prachtige koffies zijn tot hiertoe enkel en alleen maar te verkrijgen in Disney Springs in Orlando. Hopelijk komt Disneyland Parijs ook snel met deze sublieme make-over. Fingers crossed!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome