Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wauw: deze 95-jarige oma viert het leven door te skydiven!

Wauw: deze 95-jarige oma viert het leven door te skydiven!

Wauw: deze 95-jarige oma viert het leven door te skydiven!

Waarschijnlijk heb je de uitdrukking age is just a number weleens gehoord. Wanneer iemand dertig is geworden bijvoorbeeld, of wanneer je veel ouder wordt geschat dan je bent. Maar deze awesome oma laat zien dat leeftijd écht maar een getal is, want ze vierde haar 95e verjaardag door te skydiven! 

Prachtige boodschap
Oma Bettie Butler uit Marion in de Amerikaanse staat Ohio schudt ons allemaal wakker en laat zien dat je je niet moet laten tegenhouden door de cijfertjes die je leeftijd vormen. Integendeel, de bejaarde dame stuurt met haar dappere sprong in het diepe een prachtige boodschap de wereld in: je bent nooit te oud om wat nieuws te proberen!

bettie

‘Dat kan ik ook’
Hoe Bettie het in haar hoofd haalde om uit een vliegtuig te springen? De 95-jarige oma vertelde dat ze het het idee kreeg door voormalig president Bush: ‘Toen ik zag dat president George Bush het deed, dacht ik: dat kan ik ook.’ Met haar sprongen haar nichtje én kleinkinderen uit het vliegtuig, en op de grond wachtte een grote verjaardagstaart op Bettie. Haar kleinzoon Sam is de grootste fan van zijn oma. Hij zegt over haar: ‘Ze is geweldig, ze is zo badass.’ En zo is het!

Bekijk hieronder de inspirerende video van oma Bettie.

Bron: NSMBL

Lees ook: