Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Warme chocolademelk op z’n Mexicaans

Warme chocolademelk op z’n Mexicaans

Thuis & wonen
Warme chocolademelk op z’n Mexicaans

Als het buiten regent, is niets fijner dan lekker op de bank ploffen met een mok warme chocomelk. Schreven we onlangs over hot choco met een twist en die ene met rode wijn, nu opnieuw een variant die de moeite waard is om uit te proberen: warme chocolademelk met een scherp randje. Zo maak je het! 

Warme chocolademelk op z’n Mexicaans

Van dit receptje krijg je het gegarandeerd goed warm. Er zit namelijk een klein beetje cayennepeper in, en dat maakt de warme chocolademelk Mexicaans! Very tasty! Wat heb je nodig?

  • ½ kaneelstokje
  • 200 ml halfvolle melk
  • 50 gram pure chocolade
  • snufje cayennepeper

Laat een reep pure chocolade smelten in een pannetje melk op laag vuur. Je kunt ook voor cacaopoeder kiezen, als je dat lekker vindt. Voeg de kaneel en een snufje cayennepeper toe en roer goed door. Klaar! Zo simpel is het. Alleen nog even inschenken in een gezellige kop en proeven maar.

Ga jij het proberen?

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee