Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit waren de grootste hypes en gebeurtenissen van 2016 volgens Youtube

Dit waren de grootste hypes en gebeurtenissen van 2016 volgens Youtube

Dit waren de grootste hypes en gebeurtenissen van 2016 volgens Youtube

2017 komt steeds dichterbij en daar horen dan ook de typische ‘het beste van 2016’-filmpjes bij. Zo kregen we vorige week al een mash-up te horen van de beste liedjes van het jaar en nu komt Youtube met een filmpje over de grootste hypes en gebeurtenissen van 2016. Hoeveel herken jij er?

Youtube maakte een video waarin ze de populairste hypes en bekendheden uit 2016 op een rijtje hebben gezet. Zo nam Pokémon Go de hele wereld over en haalden we onze beste poses boven voor de mannequin challenge. Justin Bieber bood publiekelijk zijn excuses aan, ‘Closer‘ van The Chain Smokers werd dol gedraaid en de meiden van Fifth Harmony lieten weten dat ze het liefst van thuis werken.

Jammer genoeg verloren we ook enkele iconen uit de muziekindustrie zoals Prince en David Bowie, en James Corden ontving ook dit jaar grote namen in zijn auto voor Carpool Karaoke. Hiernaast wisten we enkele talenten te ontwikkelen zoals een waterflesje met een zwaai perfect op de grond te laten belanden en de enige echte dab-beweging behoort nu ook tot ons dansrepertoire.

De rest van de hypes zie je in onderstaand filmpje!