Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wanted: de wijnstoel

Wanted: de wijnstoel

Wanted: de wijnstoel

Hippe vogels, wijnliefhebbers én luie donders opgelet, want hier is jullie nieuwe beste vriend voor in huis! Hij draagt de naam Bottle Stool, en is een bijzettafel, wijnhouder, kaasplateau en krukje ineen. Klinkt als de perfecte benodigdheden voor een avondje bingewatchen, toch?

Designerduo
Dit bijzondere nieuwe item knalden wij meteen bovenaan onze wishlist. De wijnkruk is ontworpen door het jonge duo Jos Kranen en Johannes Gille. De twee studeerden onlangs af aan de Design Academy in Eindhoven en sleepten een opdracht binnen voor het merk Pode, waarvoor zij dus deze Bottle Stool ontwierpen.

Copyright: Pode

Volwassen uitstraling
Het merk Pode klinkt je misschien niet direct bekend in de oren. Het merk is de tweede lijn van het interieurmerk Leolux. Het designkoppel Claire en Roderick Vos staat aan de creatieve top van Pode en werd gevraagd om het merk nieuw leven in te blazen. Het nieuwe design is fris en helder geworden, met als doel om het aan de man te brengen als lifestylemerk met een volwassen uitstraling. En een leuke bijkomstigheid: ’t is nog betaalbaar ook.

Bron: ELLE

Lees ook: