Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Opnames seizoen 3 van ‘YOU’ hervat (want een serial killer heeft geen boodschap aan corona)

Yes! Opnames seizoen 3 van ‘YOU’ hervat (want een serial killer heeft geen boodschap aan corona)

Yes! Opnames seizoen 3 van ‘YOU’ hervat (want een serial killer heeft geen boodschap aan corona)

Voor fans van de Netflix-serie ‘YOU’ is er goed nieuws. Want omdat het iedereen tóch al aan te raden valt om ten alle tijden anderhalve meter afstand te houden van seriemoordenaar Joe Goldberg, hebben de makers óndanks corona kunnen beginnen met de opnames voor de nieuwe reeks! Nou ja, niet helemaal om die reden, maar hoe dan ook: seizoen drie komt eraan!

YOU seizoen 3

Netflix maakte de herstart van de opnames bekend via sociale media. Op de gedeelde foto zien we niemand minder dan Joe himself creepy – zoals alleen hij dat kan – in de camera kijken. Hij draagt een mondkapje met daarop de tekst ‘hello YOU’. In het bijschrift schrijft Netflix: We raden je aan om altijd op minimaal twee meter afstand te blijven van Joe Goldberg. YOU seizoen 3 is weer in productie.”

Releasedatum

Begin dit jaar noemden we YOU nog een (hele verontrustende) nieuwe kersttraditie. Netflix bracht seizoen één op Tweede Kerstdag 2018 uit en ook het tweede seizoen van de Netflix Original verscheen vorig jaar op Tweede Kerstdag. We gingen er dan ook direct vanuit dat seizoen 3 Netflix’ kerstcadeautje aan ons zou zijn in 2020. Maar toen kwam corona, wat de wereld op z’n kop zette en de filmindustrie lam legde. Het gevolg voor YOU 3 betekende dat de opnames werden stilgelegd en nieuwe afleveringen no way deze Kerst kunnen verschijnen. Wanneer we er dan wel precies van kunnen gaan genieten, is niet bekend, maar vast staat dat dat in 2021 zal zijn. Wij gokken op komend voorjaar.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We recommend you stay at least 6 feet from Joe Goldberg at all times. YOU S3 is back in production.

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) op

Waar waren we gebleven?

Wow. De grote twist rond Love Quinn (Victoria Pedretti – The Haunting of Hill House) hadden we écht niet verwacht. Zij en Joe lijken een enge match made in heaven (of passender, hell). Nu Candace en Delilah uit de weg zijn geruimd én Love’s tweelingbroer dood is, staat niets deze tortelduifjes nog in de weg. Joe is blij dat Forty dood is: alle aandacht van Love moet nu wel naar hem gaan. Ook hun toekomst samen ziet er zowaar rooskleurig uit na Love’s grote verrassing: ze is zwanger van Joe! We hebben nu al een beetje medelijden met het arme kind…

Lees ook
Oepsie! Penn Badgley verklapt per ongeluk dat er een derde seizoen van ‘YOU’ komt

Een nieuwe ‘YOU’

Seizoen één draaide om Joe’s eerste you, namelijk Guinevere Beck. Ze werd het slachtoffer van zijn zieke obsessie. In seizoen twee is dat uiteraard Love, maar iets zegt ons dat het hier niet bij blijft. Aan het einde van de finale zien we namelijk hoe Joe’s oog valt op zijn gloednieuw buurvrouw. Deze mysterieuze vrouw (mét trouwring) wiens gezicht nog even geheim blijft, zou zomaar eens het leven van Love en Joe op zijn kop kunnen zetten. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wie zegt dat Joe zijn obsessieve stalk-gedrag kwijt is nu hij met de zwangere Love gaat? En hoe gaat zij reageren op een mogelijke ‘bedreiging’ voor de relatie? Oftewel: meer dood en verderf is coming their way

Fijne video voor de fans: uitleg over de grote twist uit seizoen twee én theorieën voor de derde reeks:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still