Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Huilen: dit is waarom het nog wel even duurt voor we seizoen 2 van ‘Bridgerton’ gaan zien

Huilen: dit is waarom het nog wel even duurt voor we seizoen 2 van ‘Bridgerton’ gaan zien

Huilen: dit is waarom het nog wel even duurt voor we seizoen 2 van ‘Bridgerton’ gaan zien

Hoewel er zomaar acht (!) vervolgen op ‘Bridgerton’ kunnen komen, laat seizoen twee van de heetste serie van dit moment waarschijnlijk nog wel even op zich wachten. Tenminste, als we als hoofdrolspeler Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) moeten geloven.

Interview

In een recent interview met Deadline verklaart de Bridgerton-ster dat ze zich niet kan voorstellen om nu te filmen. En dat heeft alles met de pandemie te maken én het feit dat het zo’n eh… intieme serie is (halló aflevering zes #rodeoortjes). Daarmee heeft Phoebe op zich een punt.

Seizoen 2 ‘Bridgerton’

En we hebben al geluk dat we seizoen één inmiddels überhaupt hebben kunnen kijken, want de opnames voor het eerste seizoen werden pas in februari vorig jaar afgesloten, nét op tijd dus. ‘Daphne’ herinnert zich: “We zijn er net in geslaagd om het af te maken. Het was geweldig.” Hoewel er natuurlijk wel wat mogelijk is in filmland en veel producties wél gewoon doorgaan, ziet Dynevor dat voor Bridgerton niet gebeuren. “Ik kan me niet voorstellen hoe het mogelijk zou zijn om onder deze omstandigheden te filmen. Er zijn zoveel extra’s en zoveel crewleden, en het is een heel intieme show.” De enige oplossing is volgens haar dan ook wanneer iedereen het vaccin heeft gekregen.

Intense periode

En al die intieme scènes met de Duke of Hastings? Daar zat heel wat voorbereiding in. De twee “moesten zes weken choreografie en voorbereiding doorstaan ​​met een intimiteitscoördinator om comfortabel met elkaar te zijn toen de camera’s gingen draaien.” Ze kan zich niet indenken dat ze een zelfde soort chemie had kunnen ontwikkelen met mondkapjes op. Hoewel Bridgerton nog niet officieel verlengd is voor een tweede seizoen, kunnen we ons niet voorstellen dat dat Netflix-nieuws lang op zich laat wachten.

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook 
Jaaa: er komen mogelijk nog héél wat seizoenen van ‘Bridgerton’ aan (en déze series kijk je in de tussentijd)

Hoe gaat het verder?

Phoebe vervolgt: “Ik heb echt geen idee wat ze gaan doen met het tweede seizoen, maar ik kan me voorstellen dat als ze de boeken volgen, het de reis van Anthony zou zijn.” Maar is dat ook het einde van Daphne en Simon? Niet helemaal, denkt de actrice. “Ik weet zeker dat Daphne er uiteindelijk bij betrokken zal raken. Maar ja, ik vraag me af hoe het eruit ziet. Ik heb zin om erachter te komen.” De schijnwerpers zijn dus voor haar oudere broer, maar dat vindt Dynevor helemaal niet erg. “Ik vind het geweldig dat haar verhaal heel mooi is afgerond”, verklaarde ze eerder aan Town & Country. “Nu heb ik het gevoel dat ze zich zal moeten bemoeien met Anthony’s liefdesleven, aangezien het nu zijn beurt is. Ik ben een hopeloze romanticus, dus ik ben helemaal voor het happily-ever-after einde.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: VIVA | Beeld: Still