Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen tot de zomerstop: dít is wanneer de ‘GTST’-cliffhanger te zien is (en da’s al bijna)

Aftellen tot de zomerstop: dít is wanneer de ‘GTST’-cliffhanger te zien is (en da’s al bijna)

Aftellen tot de zomerstop: dít is wanneer de ‘GTST’-cliffhanger te zien is (en da’s al bijna)

Goede tijden, slechte tijden, nee het leven .. eh, nee: wanneer is de loeispannende ‘GTST’-cliffhanger op tv? De jaarlijkse zomerstop voor de acteurs (en helaas ook voor ons) komt al snel dichterbij. Gelukkig gaan ze er altijd uit met een knal, dus bereid je maar voor. 

En die knal, de cliffhanger van GTST seizoen 31(!), is te zien om donderdag 8 juli.

Wanneer is de GTST-cliffhanger?

De trouwe fans van ’s Neerlands langstdraaiende soapserie vragen zich al maanden af: wanneer komt die climax tussen Ludo, Janine, Billy en Richard? Nou, houd je vast: de kans is groot dat we dát zien in de cliffhanger van GTST. Maar wat er precies gaat gebeuren en welke intriges bij welke personages plaatsvinden, dat zien we dus pas over een week of drie.

Ludo en niks anders

Ondanks dat het vooral lijkt te draaien om Ludo en Janine in soapdorp Meerdijk, zijn er nog meer verhaallijnen gaande. Wat dacht je van Demi die alsnog voor haar kindje Tom wil gaan vechten? De puberende Demi stond haar zoontje af ter adoptie, maar wil nu toch voor hem gaan zorgen. Dit maakt behoorlijk wat indruk op haar omgeving.

Vervangende tv tijdens zomerstop

Kortom: die GTST-cliffhanger kan niet anders dan spannend worden, met zoveel drama in een klein dorpje. Je ziet ‘m dus op 8 juli op RTL. Als onze Meerdijkers van de buis verdwijnen en genieten van een cocktailtje in een tropisch oord, kunnen wij weer genieten van een vervangend programma: Ruben Nicolai komt weer met zijn quiz Ik weet er alles van op de buis. Voorgaande jaren wist hij meer kijkers te trekken dan GTST.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress