Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waarom je vandaag nog wilt bellen via Facebook Messenger

Waarom je vandaag nog wilt bellen via Facebook Messenger

Waarom je vandaag nog wilt bellen via Facebook Messenger

Eigenlijk is het gek dat de technologie nu pas zover is, want wij wachten al tijden op de mogelijkheid van groep-videogesprekken. Hoe leuk én handig is het om met je beste vriendinnen tegelijk te bellen en elkaar te zien? Facebook Messenger heeft het goed begrepen en introduceert de leukste features.

Lees ook: Creepy! Dit is hoe Facebook echt weet of je single bent of niet

Facebook Messenger
Met deze nieuwe features van Facebook worden groepsgesprekken met je clique nóg leuker. Je kunt nu namelijk maskers, filters en speciale effecten tijdens je gesprek toevoegen. Dat betekent dus lekker kletsen en bijpraten met extra entertainment. En yes, dat maakt de wereld wel een stuk makkelijker. Je hoeft immers niet meer áchter elkaars rug om te roddelen, maar kunt nu alles wat je op je hart hebt sympathiek overbrengen met behulp van de juiste features. En heb je een kater of een bad hair day? Er zijn ook filters die er live een laagje make-up over heen gooien. Handig!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10