Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waarom je vanaf nú scheerschuim in je toilet gooit

Waarom je vanaf nú scheerschuim in je toilet gooit

Thuis & wonen
Waarom je vanaf nú scheerschuim in je toilet gooit

Wanneer je een gezin hebt zul je het probleem vast herkennen. Nare geurtjes in en rondom je toilet en niets dat echt helpt. Goed schrobben, een toiletverfrisser, geurkaarsen… Je ruikt alsnog dat wat je niet wilt ruiken. Een Australische moeder heeft dé oplossing gevonden: scheerschuim!

Nare geurtjes in het toilet

Zoals vele andere goede schoonmaaktips, stond ook deze tip op een Australische Facebookpagina: Mums Who Clean. Een moeder deelde daar een foto van haar toilet en deze zag er weer zo goed als nieuw uit. Daarvoor kreeg ze de geurtjes maar niet weg, aldus haarzelf. Wat bleek de oplossing te zijn? Scheerschuim.

Scheerschuim als dé oplossing

Hoe dan? Haar tip was om een dikke laag goedkope scheerschuim rondom het toilet te smeren. Laat het 10 tot 30 minuten intrekken en maak het daarna goed schoon met een dweil, afwasborstel en heet water. Veel van de volgers van de Facebookpagina waren erg enthousiast en hebben dit makkelijke trucje zelf ook uitgeprobeerd. Het werkt, maar wel waarschuwden een paar mensen dat je de laag niet te lang moet laten zitten. Het schuim werd blijkbaar hard en was daarna moeilijk weg te schrobben.

Long story short: ben je zat van alle nare geurtjes bij je toilet? Scheerschuim is je redder in (hoge) nood.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl, beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee