Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit is waarom je geen enkele aflevering van De Luizenmoeder mag missen!

Dit is waarom je geen enkele aflevering van De Luizenmoeder mag missen!

Dit is waarom je geen enkele aflevering van De Luizenmoeder mag missen!

Vorige week begon op NPO3 een meesterlijke leuke nieuwe serie, De Luizenmoeder. Maar aangezien we steeds vaker Netflixen, Videolanden en ‘gemisten’, en minder vaak programma’s op televisie volgen, bestaat er een grote kans dat je die eerste aflevering gemist hebt. En da’s behoorlijk zonde.

Lees ook
Yes! Deze heerlijke nieuwe serie is vanaf vandaag wekelijks te zien

Keihard lachen
Want De Luizenmoeder is behoorlijk briljante televisie. Redelijk grof, maar fantastische vermakelijk. Zoals journaliste Angela de Jong treffend in het AD omschreef: “Het was heerlijk om weer eens onbedaarlijk te schateren om grappen over huidskleur en spleetogen, waarbij de heren van VI tot onschuldige koorknaapjes verbleken”.

Hier máák je tijd voor
Dat zijn we met haar eens en daarom vandaag van ons een reminder dat je zondag toch écht naar de nieuwe hit van NPO3 moet gaan kijken. Een aflevering duurt maar 25 minuutjes, die moeten er prima vanaf kunnen op je laatste vrije avond van het weekend.

Heerlijk herkenbaar
Een korte synopsis: de nieuwste comedyserie van de publieke omroep speelt zich af in de o zo herkenbare wereld van de basisschool. Hoofdrolspeelster Jennifer Hoffman speelt de net gescheiden moeder Hannah, die voor haar dochter een nieuwe school heeft moeten uitkiezen en daar lopen nogal wat eigenaardige types rond. Een ietwat vreemde schooldirecteur, een overspannend juf, een rare concièrge en natuurlijk de andere ouders.

Van traktatiebeleid tot klaaroverdiensten
Alles komt voorbij: schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, verantwoorde verjaardagstraktaties, klassen app-groepjes, klaaroverdiensten en natuurlijk… luizenmoeders en hun positie helemaal onderaan de hiërarische ladder der ouderlijke schoolfuncties.

De tweede aflevering van De Luizenmoeder zie je zondag 21 januari om 20.25 uur op NPO3. En zorg dat je bij bent: kijk hier de eerste aflevering terug.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Still uit video