Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waarom je beter nu al sinterklaas- en kerstcadeaus kunt kopen

Waarom je beter nu al sinterklaas- en kerstcadeaus kunt kopen

Waarom je beter nu al sinterklaas- en kerstcadeaus kunt kopen

Sinterklaas en kerst lijken misschien nog ver weg, maar over minder dan zestig dagen breekt de eerste feestdag al aan. Nog genoeg tijd om cadeaus te scoren, zou je zeggen. Maar je kunt er maar beter vroeg bij zijn.

Lees ook: Zó bepaal je het juiste bedrag voor een huwelijkscadeau

Ben jij iemand die een aantal dagen voor de feestdagen bedenkt wat-ie moet kopen en vervolgens voor een leeggeroofd schap staat? Juist daarom zou je er vanaf dit jaar verandering in moeten brengen. Begin nu vast met inslaan: dat bespaart je in elk geval de nodige stress. En dat is niet de enige reden waarom je alvast zou moeten beginnen met cadeaus kopen…

Geld besparen

Als je nu al weet wat je tegen kerst- en sinterklaastijd wilt kopen, kan dat je een hoop geld besparen. Want nu heb je nog genoeg tijd om de aanbiedingen in de gaten te houden om uiteindelijk je cadeaus voor de beste prijs te scoren.

— En aanbiedingen, ja die kun je al vinden op Bol.com. Je kunt er namelijk de leukste cadeaus scoren tot 25% korting. Dus snel inslaan die handel en kijk gelijk even voor jezelf. 

Uitgaven spreiden

December is altijd een dure maand. Los van de cadeaus die je dan koopt, valt bijvoorbeeld het uitgebreide kerstdiner ook altijd duurder uit dan je van tevoren had bedacht. Scoor daarom nu al de eerste cadeaus om de kosten te spreiden, zodat je niet in december al je geld erdoorheen hoeft te jagen.

Langere bedenktijd

Wat moet je nou weer kopen voor je moeder? En voor je vader, vriend en zus? Als je je nu al gaat bezighouden met de cadeaus voor de feestdagen, heb je langer de tijd om iets te bedenken wat ze ook écht leuk vinden of nodig hebben. Heeft je vriend het bijvoorbeeld continu over zijn scheerapparaat dat z’n beste tijd heeft gehad? Hoppa, inspiratie.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Het Laatste Nieuws | Beeld: iStock