Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > DIT ZIJN ZE: de vrouwelijke verleidsters van ‘Temptation Island 2017’

DIT ZIJN ZE: de vrouwelijke verleidsters van ‘Temptation Island 2017’

DIT ZIJN ZE: de vrouwelijke verleidsters van ‘Temptation Island 2017’

Het is bijna zo ver! Woensdag 1 februari gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start! De vier koppels die dit jaar meedoen zijn al bekend en ook de mannelijke verleiders werden al bekend gemaakt. Nu was het dus alleen nog wachten op de vrouwelijke verleidsters. De acht sexy singles die dit seizoen hun best gaan doen om de mannenharten sneller te doen kloppen werden vandaag ein-de-lijk bekend gemaakt. En als we de foto’s zo zien belooft het een heel sexy seizoen te worden!

In dit seizoen van Temptation Island zal de relatie van Jolien & Herbert, Lisa & Merijn, Lize & Jefferson en Rosanna & Niels getest worden. Zal het de mannen lukken om de charmes van de acht onderstaande vrouwen te weerstaan?

Pommeline (22)

Pommeline is tattoo-artist en trakteerde zichzelf op haar 19e verjaardag met een paar valse borsten. Zal ze daarmee de aandacht van de mannen kunnen trekken?

Parastoo (24)

Parastoo heeft in het verleden gewerkt als stripper en als danseres in exotische clubs. Alle mannen waarmee ze tot nu toe een relatie heeft gehad hebben haar bedrogen. Nu is het haar kans om toe te slaan.

Sarah (20)

Saartje is al vier jaar single en een echte losbol. Ze is niet bang om de eerste stap te zetten en zoekt graag grenzen op. Down under heeft ze zelfs een tattoo laten zetten met de tekst: Don’t stop.

Bo (19)

Bo doet mee aan het programma om voor zoveel mogelijk drama te zorgen. Ze wil zich wreken op mannen en is naar eigen zeggen erg sluw.

Ashley (20)

Ashley heb je misschien al gezien in het MTV programma Ex On The Beach Double Dutch. Ze zorgde daar al voor veel opschudding omdat ze direct de eerste avond met iemand in bed kroop. Ook nu denkt ze in Temptation Island elke man te kunnen verleiden.

Danyla (22)

Danyla is danseres en gewend om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze zal haar dansmoves dan ook zeker gebruiken om de mannen te verleiden en toeslaan als ze net de beelden van hun vriendinnetjes gezien hebben.

Manouh (22)

Manouh is naar eigen zeggen een tijger als het op mannen aankomt, laat je dus niet misleiden door haar lieve uiterlijk. Ze geniet ervan om mannen die in een relatie zitten te verleiden en ze noemt zichzelf de ‘ideale minnares’.

Rowena (21)

Rowena is gewend om alles te krijgen wat haar hartje begeert en vaak zijn dat mannen die al bezet zijn… Ze is brutaal, gek en speels en weet precies wat elke man nodig heeft: seks!

Lees ook:

Hoera! De eerste ‘Temptation Island’-baby is geboren!

9 tips om hem te verleiden

Deze 12 Europese bestemmingen móét je bezoeken in 2017