Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Voorpret: hier gaat de nieuwe The Hunger Games-film over

Voorpret: hier gaat de nieuwe The Hunger Games-film over

Voorpret: hier gaat de nieuwe The Hunger Games-film over

Helaas is het nog niet zover. Dát er een nieuwe The Hunger Games-film is zeker maar wanneer deze verschijnt, nog niet. Wel kunnen we je al vertellen waar de nieuwe film over gaat.

The Hunger Games, en vooral hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence, veroverden in 2012 onze harten. Er volgden nog drie films, waarvan de laatste The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 in 2015 uitkwam. Sindsdien is het al een tijd stil. Maar daar gaat nu verandering in komen.

En de hoofdrol is voor…

Dat komt doordat de schrijfster van The Hunger Games, Suzanne Collins weer een nieuw boek heeft uitgepoept dat in mei dit jaar verschijnt. De film zal daar logischerwijs op gebaseerd zijn en dus weten we al waar de film over zal gaan. En dat is niet direct iets wat je verwacht. De hoofdrolspeler in de film zal namelijk president Coriolanus Snow zijn. Je weet wel, de slechterik die in de eerste film kinderen elkaar laat uitmoorden tijdens de Hunger Games.

 

Lees ook: Nieuwe Netflix-serie is mix van Fyre Festival, ‘Black Mirror’ en ‘Hunger Games’

Held

Nog opvallender is dat Coriolanus Snow een held zal spelen. De nieuwe film The Ballad Of Songbirds And Snakes, gaat namelijk terug in de tijd waar we een jonge Snow zien die mentor wordt bij de Hunger Games. Hij moet een kandidaat uit het arme twaalfde district mentoren, wat hem tegenstaat omdat hij zelf een welgestelde jongeman is. De oorlog die leidde tot het bedenken van de Hunger Games is in de film nog maar kort geleden en speelt ook nog een grote rol.

Lekker jong

Kortom, we gaan terug in de tijd en komen nog meer te weten over de achtergrond van de Hunger Games. En misschien dat we daardoor de oudere films ook nog meer gaan waarderen. Hieronder zie je trouwens hoe de jonge versie van president Coriolanus Snow eruit ziet.

Lees ook: SAY WHAT?! Dit land organiseert ‘The Hunger Games’ in het echt

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Bron: Superguide.nl | Beeld: ANP