Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Voorjaarsschoonmaak: 7x de handigste producten en tips

Voorjaarsschoonmaak: 7x de handigste producten en tips

Thuis & wonen
Voorjaarsschoonmaak: 7x de handigste producten en tips

Een lentefris huis, dat willen we toch allemaal! Dit is de ideale tijd om je huis eens goed onder handen te nemen. Het leukste klusje is het helaas niet, daarom delen wij onze 10 tips en de handigste producten om het je makkelijker te maken. Doe je met ons mee?

Je kunt morgen al beginnen met een voorjaarsschoonmaak, want bij Blokker.com bestel je  hier vandaag nog met korting en heb je het morgen in huis! Nu gratis verzending met deze code.

Smeerlap!

Doekjes: een nachtmerrie als het gaat om bacteriën. Wist je dat bacteriën in een (vaat)doekje zich elke vijftien tot dertig minuten kunnen verdubbelen? Deze budget meerdingendoekjes zijn de uitkomst om die smeerlappen makkelijk te vervangen.

Deze doekjes kosten per 10 stuks €12,45. Bekijk hier het product.

 

Streepvrij!

Krijgen jouw kids het ook voor elkaar om elk raam met die lekkere vette handjes vuil te maken? Niet nodig om ze voor de 60e keer te waarschuwen want ramen wassen hoeft geen drama te zijn. Gebruik bijvoorbeeld deze handige tool waardoor jouw ramen in no time vlek en streepvrij zijn.

Leifheit Dry & Clean raamzuiger met inwasser en steel kost €52,99. Bekijk hier het product.

Spray it

Deze  badkamer spray maakt niet alleen de badkamer glanzend schoon, maar is ook veilig voor kinderen door de ecologische ingrediënten. Dit product is gemaakt op basis van planten en mineralen en heeft een heerlijke, frisse geur!

Deze Attitude ecologische badkamer spray kost 2,84 en kun je hier vinden.

Be organized

Liggen bij jou in de gang ook de schoenen van het hele gezin in de hoek gegooid en vormt zich er langzaam een aardige laag stof op? Je gang ziet er een stuk netter uit met een schoenen rekje zoals deze van blokker.

Dit schoenenrek is afgeprijsd van €14,95 naar €9,95. Bekijk het product hier.

Alles uit de kast halen

Geen tijd om de was op te vouwen? Een kledingrek werkt prima als droogrek en tijdelijke opslag plaats in je wasruimte. Het zorgt ook nog eens voor minder strijkwerk want je kleding hangt al netjes op hangers in plaats van op een hoopje in de wasmand.

Dit kledingrek is €21,99 en je kunt ‘m hier bekijken

.

Stapelgoed

Heb je na de kledingopruiming stapels wasgoed? Bouw je eigen wasmandtoren met deze stapelbare wasboxen van Brabantia. Handig!

Deze wasmand kost nu €25,66 in plaats van €29,95 en hier kun je ‘m bestellen.

In de hoogte

Nog een tip voor de mensen met een fijn en klein huisje is dit zeker onmisbaar: de droogtoren op wielen. Tadáá, zo kun je gemakkelijk een wasrek kwijt en kun je lange en korte kleding ophangen.

De Leifheit droogtoren is afgeprijsd van €39,95 naar €29,96. Je kunt ‘m hier kopen.

Shoppen is altijd een goed idee