Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vrienden van Amstel komt samen met Flying Dutch op dít festival

Vrienden van Amstel komt samen met Flying Dutch op dít festival

Vrienden van Amstel komt samen met Flying Dutch op dít festival

Ben je enorm fan van Vrienden van Amstel Live, maar kon je dit jaar geen kaarten bemachtigen óf wil je gewoon nog een keer genieten van dit feestje? Dan hebben we goed nieuws: Vrienden van Amstel Live en Flying Dutch slaan op 15 september de handen ineen voor een eenmalig festijn met de naam Vliegende Vrienden.

Lees ook: Oeps: André Hazes Jr. smijt microfoon het publiek in bij Vrienden van Amstel

Aanleiding voor de vooralsnog eenmalige fusie is dat beide evenementen dit jaar een jubileum hebben. De deelnemende artiesten treden die dag op in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Nick en Simon, die ook zullen optreden maakten de voorlopige lijst met artiesten bekend.

Namen
Tot nu toe zijn bevestigd: Andre Hazes, Chef’Special, Typhoon, BLØF, Xander de Buisonjé, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge, Diggy Dex, Guus Meeuwis, Di-Rect, Rowwen Hèze, Broederliefde, Douwe Bob, Lil’ Kleine, Anouk, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. Komende maanden komen daar nog meer namen bij.

Zelden vertoond
Guus Meeuwis heeft er veel zin in: ‘Ik heb het idee meteen omarmd. Twee fantastische evenementen samen, zelden vertoond in Nederland. Dat wordt een hoop lol met al die artiesten in de helikopter.’

Verbindende factor
De 538-dj’s Coen en Sander gaan ook optreden op Vliegende Vrienden. “Wij zijn denk ik een beetje de verbindende factor tussen de artiesten en de dj’s”, zegt Sander. Coen: “We draaien plaatjes, niet met de pretentie van dance-dj’s maar wij zorgen dat Guus Meeuwis die dag een verbinding krijgt met bijvoorbeeld Lucas & Steve.”

De negen shows van de Vrienden van Amstel Live van 2019 die deze week in de voorverkoop gingen zijn al uitverkocht. De voorverkoop voor Vliegende Vrienden begint donderdag om 10.00 uur.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: ANP | Beeld: Olaf Kraak (ANP)