Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vlieg voor een prikkie naar New York met deze budgetmaatschappij

Vlieg voor een prikkie naar New York met deze budgetmaatschappij

Vlieg voor een prikkie naar New York met deze budgetmaatschappij

Bij de IJslandse low-budget vliegtuigmaatschappij WOW kun je met een beetje geluk een retour-ticket Amsterdam-New York kopen voor minder dan €400! Wow dat is leuk! En omdat iedereen dat leuk blijkt te vinden wordt het aantal vluchten volgend jaar verdubbeld! 

screen-shot-2016-10-28-at-11-03-59

Screenshot van wowair.nl genomen op 28 oktober 2016.

Er komen niet alleen meer vluchten, er komen ook nieuwe bestemmingen zoals Miami bij. Je kunt volgend jaar met WOW dan naar 11 Amerikaanse bestemmingen vliegen, waaronder Los Angeles, San Francisco, New York, Washington D.C. en Toronto.

Wel altijd met een tussenstop in Reykjavik. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet vervelend te zijn! Op hun website geven ze zelfs tips om het beste uit je overstap in IJsland te halen. We like!

Extra toeslagen

Maar voordat je enthousiast gaat boeken moet je wel weten dat je bij WOW air een toeslag betaalt voor het meenemen van ruimtebagage. Kleine handbagage is gratis, maar voor grote handbagage betaal je ook een toeslag. Zo komt er dus al snel ruim €100 bovenop de prijs van je ticket. En afhankelijk van de stoel die je kiest kan er ook zo weer €30 bijkomen. Het is dus vooral voordelig als je maar met weinig bagage reist en niet te veel shopt tijdens je vakantie!

Dus wat gaat jouw volgende vakantie worden?

Lees ook:

Wauw! Miss IJsland maakt moedig statement en stapt uit de internationale miss verkiezing

Budget travel: 7 manieren om geld te besparen op vakantie

Dit zijn de mooiste vakantiebestemmingen volgens Pinterest

Bron: parool.nl