Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Visagiste blundert bij RTL Ontbijtnieuws: ‘Het zorgde tot hilariteit bij Jan en bij ons in de regie’

Visagiste blundert bij RTL Ontbijtnieuws: ‘Het zorgde tot hilariteit bij Jan en bij ons in de regie’

Thuis & wonen
Visagiste blundert bij RTL Ontbijtnieuws: ‘Het zorgde tot hilariteit bij Jan en bij ons in de regie’

Voor wie vanochtend voor de buis zat voor RTL Ontbijtnieuws, was getuige van een hilarisch voorval tijdens de uitzending. Waar presentatoren en hosts vaak in de break even een touch-up van hun visagist(e) krijgen, schatte de visagiste van Jan de Hoop dit tijdens de uitzending van vandaag een tikkeltje verkeerd in.

Ongemakkelijk moment

De visagiste vond blijkbaar dat de presentator er wat glimmend uitzag, en besloot naar hem toe te gaan om wat poeder aan te brengen. Echter bleek Jan nog midden in de uitzending te zitten, wat voor een ongemakkelijk moment tussen de twee zorgde. De visagiste dacht namelijk dat Jan haar in de maling nam en besloot dus gewoon door te gaan met waar ze mee bezig was. Toen de RTL Ontbijtnieuws-presentator echter zei dat hij daadwerkelijk nog in de uitzending zat, wist de visagiste niet hoe snel ze uit beeld moest verdwijnen.

Hilariteit

Jan kan gelukkig wel lachen om de blunder van zijn visagiste, en besluit er na de uitzending op Twitter over na te praten. “Een blooper uit de buitenklasse! Visagiste besluit Jan de Hoop bij te tippen tijdens uitzending. Tot hilariteit bij Jan en bij ons in de regie”, luidt het bericht op Twitter. En ook thuis zorgde het voorval voor een brede glimlach. “Dat was weer eens ouderwets lachen” en “Dat ze het niet meteen geloofde, super grappig” luiden enkele reacties.

Lees ook
NS blundert met mondkapjesicoon en het web ligt krom: ‘Het is een vluggertje geworden’

Op1

In juni waren ook Jan’s tv-collega’s bij Op1 al in het nieuws om een ietwat ongemakkelijke blunder. In de uitzending van dinsdag 16 juni schoof blokfluitiste Lucie Horsch aan tafel. De pas twintigjarige muzikante kwam vertellen over haar debuut als soliste bij het Concertgebouworkest, maar tijdens dat gesprek werd een pijnlijke fout gemaakt in de ondertiteling. Toen zij – volgens de meetikkende redacteur nogal snel – aan het woord was, kwam ineens de zin ‘kan je wat lang minder snel praten kutwijf’ in beeld te staan. Na de uitzending is via Op1 direct contact gezocht met Horsch om excuses te maken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Twitter, Still RTL Ontbijtnieuws

Shoppen is altijd een goed idee