Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Na voetbal komt seriegeluk: dít is de trailer van het nieuwe seizoen van ‘Virgin River’

Na voetbal komt seriegeluk: dít is de trailer van het nieuwe seizoen van ‘Virgin River’

Na voetbal komt seriegeluk: dít is de trailer van het nieuwe seizoen van ‘Virgin River’

Sinds bekend werd dat het derde seizoen van ‘Virgin River’ al begin juli op Netflix verschijnt, tellen we de dagen af. Het is immers nog helemaal niet zo heel lang geleden dat we op het puntje van onze stoel zaten bij de finale van de tweede reeks, dus het vervolg komt eerder dan verwacht. Inmiddels zijn ook de eerste beelden van seizoen 3 verschenen, die ons nóg hongeriger maken naar de komende afleveringen.

Dramatische eerste beelden

Het derde seizoen van de romantische serie gaat níet verder waar de finale van seizoen twee ons verbijsterd achterliet: Jack die werd neergeschoten in zijn eigen bar. Eerder werd al bekendgemaakt dat er een kleine sprong in de tijd zal worden gemaakt. Showrunner Sue Tenny belooft wel dat alle vragen die je hebt, beantwoord zullen worden. Dat lijkt de trailer te bevestigen, waarin dood, brand, ruzies over voogdij, scheidingen, rammelende eierstokken en nog veel meer voorbijkomen.

Kinderwens

We zien hoe Jack is opgekrabbeld na het verschrikkelijk schietincident en hoe hij en Melinda steeds meer gevoelens voor elkaar krijgen. Maar dan lijkt iets onverwachts een wig tussen hen te drijven: Melinda’s kinderwens borrelt weer op, terwijl Jack daar niets van lijkt te willen weten. Gunnen de makers van de serie Mel en Jack in seizoen drie ein-de-lijk geluk dat langer dan één aflevering duurt?

Lees ook
Goed nieuws voor ‘Virgin River’-fans: ook seizoen 4 is in de maak

Aftellen!

Virgin River seizoen drie al vanaf 9 juli te zien op Netflix. Dat onthulde de cast van de populaire small town-dramaserie eind mei in een video. In de derde reeks keren de meeste oude bekenden terug, maar zien we ook een aantal nieuwe gezichten. Zo wordt de zus van Jack gespeeld door Zibby Allen en zal de rol van Lily’s dochter vertolkt worden door Stacey Farber.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: YouTube | Beeld: Still