Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Recept: Griekse yoghurt met vijgen

Recept: Griekse yoghurt met vijgen

Thuis & wonen
Recept: Griekse yoghurt met vijgen

Vijgen, ze zijn heerlijk en je kunt er ook nog onwijs veel mee doen. Ze zijn lekker als nagerecht, voor tussendoor, maar zelfs bij je diner kun je ze gebruiken. In dit recept wordt een vijg gebruikt als een nagerecht of een tussendoortje. Dit recept is bedoeld voor 1 persoon.

Wat heb je nodig?

– 2 vijgen
– 2 eetlepels Griekse yoghurt
– honing naar smaak
– handje pistachenoten
– kaneel naar smaak

Zo maak je het!

1. Snij de vijgen kruislings in, maar niet tot aan de bodem. De vijgen moeten nog wel heel blijven.
2. Doe de vijgen in een ovenschaal en zet een kwartier in de oven op 180 °C.
3. Hak/stamp de pistachenoten in kleinere stukken.
4. Leg de vijgen op een bord, doe de Griekse yoghurt erop. Maak het af met de pistachenoten en de honing.

 

Bron: girlslove2run.nl

Shoppen is altijd een goed idee