Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Binge-honger: wanneer verschijnen Kate Middleton en Meghan Markle in Netflix’ ‘The Crown’?

Binge-honger: wanneer verschijnen Kate Middleton en Meghan Markle in Netflix’ ‘The Crown’?

Binge-honger: wanneer verschijnen Kate Middleton en Meghan Markle in Netflix’ ‘The Crown’?

Hoewel miljoenen kijkers genieten van ‘The Crown’, zijn de Britse royals allerminst te spreken over de succesvolle Netflix-serie. Scenarioschrijver Peter Morgan broedt echter alweer op een nieuw seizoen. Wat (en belangrijker: wíe?) krijgen we in de volgende reeks te zien?

Ins en outs

Het lijkt eigenlijk nooit op te houden met alle drama rondom het Britse koningshuis. Al seizoenen lang horen en zien we de ins en outs van de Engelse koninklijke familie van de afgelopen decennia, bij wie het nooit saai is. In alweer het jongste, vierde seizoen van The Crown wordt vooral het turbulente liefdesleven van prins Charles en prinses Diana (eindelijk!) belicht. Terwijl de fans handenwrijvend kijken naar de echtelijke ruzies van het stel – dat wordt vertolkt door Josh O’Connor en Emma Corrin – en Charles’ buitenechtelijke affaire met Camilla Parker Bowles (gespeeld door Emerald Fennell), zijn de Britse royals naar verluidt niet te spreken over de Netflix-serie.

Vijfde seizoen van ‘The Crown’

Scenarioschrijver Peter Morgan trekt zich echter weinig aan van de kritiek van de royals. Hij is alweer druk bezig met de volgende seizoenen, want de koek is nog láng niet op. Volgens bronnen focust seizoen vijf zich op de scheiding van Charles en Diana en natuurlijk haar tragische dood.

Kate en Meghan

Anderen beweren dat in seizoen zes de hertoginnen Kate en Meghan aan bod komen, maar volgens Peter Morgan liggen die verhaallijnen nog niet op de planning. “Meghan en prins Harry zitten midden in hun reis en ik weet niet wat er met hun huwelijk gaat gebeuren, hoe hun liefdesreis eindigt,” zegt hij in The Hollywood Reporter.

Lees ook 
Huilen: dit is waarom het nog wel even duurt voor we seizoen 2 van ‘Bridgerton’ gaan zien

Relevantie

Op de vraag waarom ook Kate haar opwachting voorlopig niet zal maken, antwoordt hij: “Liever schrijf ik over dingen die minstens twintig jaar geleden zijn gebeurd. Dan heb je genoeg afstand om iets echt te begrijpen, en om iemands rol en de relevantie ervan in kaart te brengen.” Op alle details over het vijfde seizoen van The Crown moeten we helaas nog een tijdje wachten. In tussentijd kunnen we de serie dus prima nóg een keer kijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Getty