Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze vijf sterrenbeelden zijn het beste in dansen

Déze vijf sterrenbeelden zijn het beste in dansen

Déze vijf sterrenbeelden zijn het beste in dansen
Begin jij altijd te dansen wanneer je muziek hoort? Of kijk je toch liever toe? Dit zou best aan je sterrenbeeld kunnen liggen. Onderstaande sterrenbeelden zijn namelijk de beste dansers. 

1. Vissen

Mensen met dit sterrenbeeld zijn intuïtief. Hun lichaam beweegt op een natuurlijke manier. Je kunt veel emotie in je dansmoves leggen. Daarnaast is dit sterrenbeeld creatief. Hierdoor kom je niet met die standaard danspasjes die iedereen al doet.

2. Stier

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan weet je precies hoe je je lichaam moet gebruiken. Als je eenmaal begint met dansen, kun je niet meer stoppen.

3. Leeuw

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw zitten vol met energie. Hiermee zijn ze de ster van de dansvloer. Ze kunnen de hele nacht door. Ook ben je zeker niet bang om op het podium te staan.

4. Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is vastberaden, gemotiveerd en discipline. Dit zijn precies de eigenschappen die je nodig hebt voor het dansen. Met een dansles zul jij altijd het uiterste geven en doorgaan totdat je alles pasjes perfect kan.

Lees ook
Vrouwen die zijn geboren in november zijn aantrekkelijker

5. Weegschaal

Dit sterrenbeeld weet precies hoe ze een emotie of boodschap moeten vertalen in bewegingen. Naast dat je zelf een perfecte danser bent, ben je ook nog eens een goede danspartner.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images