Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vierde in de rij: deze mensen kregen écht gratis boodschappen

Vierde in de rij: deze mensen kregen écht gratis boodschappen

Vierde in de rij: deze mensen kregen écht gratis boodschappen

Met een volle boodschappenkar bij de kassa aankomen en opeens te horen krijgen dat je zonder te betalen mag doorlopen? Grote kans dat je dit nooit is overkomen en je dan ook vrij weinig van dit soort dingen gelooft. Toch is het niet ondenkbaar dat opeens jouw karretje de gelukkige winnaar is. Wij vroegen onze lezeressen namelijk of dat het hen weleens is overkomen. En daar werd massaal op gereageerd…

Lees ook: De beste boodschappen apps

‘Eigenlijk had ik het zelf niet eens door, maar was het de klant achter mij die het opmerkte. Die gaf aan dat ik de vierde in de rij was. Ik werd toen gelijk geholpen door een andere caissière en mocht vervolgens al mijn boodschappen gratis mee naar huis nemen’, laat één van onze lezeressen weten.

Geluksvogel

En hoewel het natuurlijk al geweldig is als je dit een keer in je leven meemaakt, vielen sommigen zelfs meerdere keren met hun neus in de boter. ‘Ik heb het meerdere keren meegemaakt. Het ging eigenlijk heel soepel. De eerste keer moest ik het zelf benoemen en de twee keren daarop kwam het vanuit het bedrijf zelf’.

Genegeerd

Toch ging het bekende fenomeen ‘Vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis!’ niet bij iedereen even makkelijk en zorgde het af en toe dan ook voor een akelig moment. ‘Wij moesten het zelf aangeven en ook toen ging het niet echt soepel. Het ging dan wel om slechts een paar euro, maar toch. Ook heb ik het weleens geroepen voor een vrouw die achter mij stond, maar dat werd toen totaal genegeerd’.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: iStock