Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vier tekenen dat het mogelijk over is tussen jullie

Vier tekenen dat het mogelijk over is tussen jullie

Vier tekenen dat het mogelijk over is tussen jullie

We willen allemaal wel eens onze partner achter het behang plakken. Want zeg nou eerlijk, iedereen heeft soms mot over een niet uitgeruimde vaatwasser, sokken die overal liggen te slingeren of de vloer die niet gestofzuigd is. Vaak kan je er uiteindelijk flink om lachen en is er niks aan de hand. Maar we hebben ook serieuzere ruzies.

Ruzies waardoor je twijfelt of degene nog wel echt the one is. Ook die kunnen we vaak oplossen met een goed gesprek en een fles wijn. Toch zijn er ruzies die je niet zou moeten negeren. Deze vier ruzies kunnen wijzen op een mogelijke break up.

Bedrogen

Dat je ruzie krijgt over vreemdgaan is superlogisch. Toch hoeft dit volgens experts niet het einde van je relatie te betekenen. Koppels can move on van één keer vreemdgaan. Gebeurt het vaker? Dan moet je volgens expert wel gaan nadenken over je relatie.  Een relatie is namelijk gebouwd op vertrouwen en wees nou eerlijk; zou jij een serial cheater kunnen vertrouwen?

Een web vol leugens

Ooit het gevoel dat iemand net wat te veel leugentjes om best wil vertelt? Ook dit is volgens de experts een mogelijke reden om je zorgen te gaan maken. Hier gaat het opnieuw om vertrouwen dat geschaad wordt en laat een gebrek aan vertrouwen net een van de voornaamste redenen voor een break up zijn.

Lees ook
BEWEZEN: vrouwen komen áltijd beter uit een break-up

Alweer hoofdpijn?

Dat je partner en jij niet precies hetzelfde libido hebben is helemaal oké. Een periode met minder seks  is niet iets om je meteen druk over te maken. We begrijpen het, jullie zijn allebei druk. Maar gaat elke ruzie die jullie hebben nou om seks of gaan de ruzies over het feit dat jullie eigenlijk geen seksleven meer hebben? Dan kan dit mogelijk de nekslag voor jullie relatie zijn.

Ondankbaar

Dankjewel is één van de belangrijkste woorden in een relatie. Kan er zelfs als je partner een ontbijtje op bed brengt gaan dankjewel meer vanaf, dan moeten alle alarmbellen gaan rinkelen. Dankbaarheid is namelijk een van de belangrijkste aspecten van een relatie volgens de experts. Het is belangrijk dat beide partners zich gewaardeerd voelen in de relatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily | Beeld: iStock