Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Vier Handen Op Eén Buik’ gaat weer van start en déze BN’ers gaan de kersverse jonge moeders helpen

‘Vier Handen Op Eén Buik’ gaat weer van start en déze BN’ers gaan de kersverse jonge moeders helpen

‘Vier Handen Op Eén Buik’ gaat weer van start en déze BN’ers gaan de kersverse jonge moeders helpen

Ons favoriete programma ‘Vier Handen Op Eén Buik’ gaat weer van start. Iedere week krijgt een bekende mama de schone taak om een tienermoeder in spe te begeleiden – voor, tijdens én na de bevalling. Vanaf 4 mei kunnen we weer genieten van de tips, maar vooral van de leuke tweets die tijdens het programma de wereld worden ingeslingerd. Dit seizoen zijn er zowel nieuwe, als oude bekenden te zien in het programma.

Nieuw seizoen ‘Vier Handen Op Eén Buik’

Patty Brard, Saar Koningsberger, Kim Kötter en Ellen Hoog doen mee aan het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik . In het programma gaan de bekende moeders helpen de meiden bij de bevalling, maar ook met de voorbereidingen daarop. Dat gaat van het leren weerstaan van sigaretten tot het loslaten van controle.

Oude bekenden

Brard en Kötter komen weer om het hoekje kijken. De twee waren in eerdere seizoenen al eens te zien. Koningsberger en Hoog doen wel voor het eerst mee. “Het was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht doen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het zo’n ongelooflijke mooie ervaring vond”, vertelt Saar. “Je stapt niet alleen iemands wereld in, maar je krijgt ook echt de ruimte om hen te ondersteunen in de meest bijzondere periode die er in het leven is.”

Lees meer
Zo veel hebben de deelnemers van ‘Vier handen op één buik’ echt aan het programma

Tweede zwangerschap tijdens eerste aflevering

In de eerste aflevering wordt de 20-jarige Mandy gevolgd. Ze is voor de tweede keer zwanger van haar vriend Donny. Tijdens haar eerste zwangerschap verloor ze haar kindje. Actrice Saar Koningsberger is als eerste mama aan de beurt en helpt het stel onder andere met stoppen met roken.

Het programma is vanaf 4 mei om 21.30 uur te zien op NPO 3.

Bron: ANP | Beeld: BNNVARA / Skyhigh TV