Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert bíjna terug op de buis met déze populaire bekende moeders

‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert bíjna terug op de buis met déze populaire bekende moeders

Thuis & wonen
‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert bíjna terug op de buis met déze populaire bekende moeders

Ondanks alle maatregelen rondom het coronavirus kunnen de opnames van veel televisieprogramma’s gewoon doorgaan. Binnenkort kunnen fans van ‘Vier handen op één buik’ dan ook weer genieten van een nieuw seizoen, dat sneller op de buis komt dan je waarschijnlijk verwacht. En niet alleen de releasedatum is bekendgemaakt, óók is onthuld welke bekende moeders er meedoen.

Nieuw seizoen ‘Vier Handen Op Eén Buik’

In Vier Handen Op Eén Buik worden tienermoeders in spe gevolgd. Ze delen onder meer vlogbeelden en worden ondertussen – voor, tijdens én na de bevalling – bijgestaan door een bekende mama, om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van hun kindje. Tatum Dagelet en Soundos El Ahmadi zijn komend seizoen opnieuw te zien, maar daarnaast hebben de makers ook vijf nieuwe bekende vrouwen weten te strikken voor het programma.

Nieuw seizoen, nieuwe moeders

Naast Tatum en Soundos gaan ook Heleen van Royen, Karin Bloemen, Bibi Breijman, Jaimie Vaes en Trijntje Oosterhuis de uitdaging aan om een tienermoeder in de dop op weg te helpen. “Ik kijk Vier Handen Op Eén Buik al vanaf het begin, dus meedoen stond bovenaan mijn bucketlist”, aldus de geliefde van Waylon over haar verschijning in het programma. “Louise, de tienermoeder die ik begeleid, is een schatje en ik heb juist heel erg veel van haar geleerd: hoe sterk je kunt zijn op zo’n jonge leeftijd. Ze maakt een enorme groei door tijdens haar zwangerschap, daar ben ik jaloers op!”

Eerste aflevering

Heleen van Royen trapt het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik af met de twintigjarige Desteney. Na een relatie van een paar maanden raakt zij zwanger van haar vriend Daan. “Desteney raakt me, omdat ze ondanks of misschien juist dankzij haar moeilijke jeugd vast van plan is een goede moeder te worden”, licht de schrijfster een tipje van de sluier op. “Ik mocht bij haar bevalling zijn, dat was een onvergetelijke ervaring. We hebben nog steeds contact en het gaat gelukkig nog steeds goed met haar en haar zoontje Djaivy.”

Lees ook
Drie jaar samen: Bibi Breijman zet Waylon in het zonnetje met romantische foto’s en liefdevolle tekst

Goed begin van december

Wanneer het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik te zien zal zijn? De eerste aflevering wordt uitgezonden op dinsdag 1 december om 20.25 uur op NPO3 en is daarna wekelijks te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: BNNVARA

Shoppen is altijd een goed idee