Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > VIDEO: zo ongelofelijk vet ziet het allerduurste huis van Amerika eruit

VIDEO: zo ongelofelijk vet ziet het allerduurste huis van Amerika eruit

VIDEO: zo ongelofelijk vet ziet het allerduurste huis van Amerika eruit

Mochten wij al het geld van de wereld hebben (a girl can dream, toch?), dan kozen we voor een huis met zwembad, zonnedek én een gigantische wijnkelder. Al zijn er ook huizen die zelfs onze stoutste dromen overtreffen – op voorwaarde dat je er een lieve duit voor neertelt, that is.

Onbetaalbaar

Met trots presenteren wij: het allerduurste huis dat momenteel op de Amerikaanse huizenmarkt te vinden is. Voor de gigantische villa die je in onderstaande video kan bewonderen, tel je maar liefst 250 miljoen (!) Amerikaanse dollar neer. Fancy meubels en snelle auto’s incluis.

Ultieme luxe

Wat je voor dat weerzinwekkend bedrag allemaal krijgt? Een riante villa op 924 Bel Air Road in het zonnige Bel Air in Californië. De villa kreeg de bijnaam ‘Billionaire‘ – en we begrijpen he-le-maal waarom. Voor 250 miljoen dollar krijg je onder andere twee gigantische master bedrooms, tien luxueuze suites, eenentwintig badkamers, een bioscoop, bowlingzaal en een gigantische infinity pool. Mét een uitschuifbaar gigantisch televisiescherm, ja hoor. Op een oppervlakte van elf vierkante kilometer. Just saying. Bewonder de ‘Billionaire’ in onderstaande video.

Geïnteresseerde kopers mogen zich hier melden. En, euh, vergeet ons niet uit te nodigen op de housewarming, wil je?

Lees ook: