Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > VIDEO: vrouw met Chewbacca-masker vrolijkt ie-de-reen op

VIDEO: vrouw met Chewbacca-masker vrolijkt ie-de-reen op

VIDEO: vrouw met Chewbacca-masker vrolijkt ie-de-reen op

Copyright: Facebook Candace Payne

Genieten van de kleine dingen in het leven: we vergeten het veel te vaak. Candace Payne, een moeder uit Texas, herinnert ons eraan met een hilarische Facebook Live-video waarvan zelfs de grootste chagrijn vrolijk wordt. De oorzaak van Candaces virale lachbui? Een Chewbacca-masker.

Meest bekeken Facebook Live ooit

Wanneer Candace Payne na een shoppingtrip bij warenhuis Kohl’s Facebook Live opzette om haar enthousiasme over haar aankoop te delen met haar vrienden, had ze nooit kunnen bedenken wat er zou gebeuren. Haar oprechte vreugde en aanstekelijke lach verzamelden ondertussen bijna 130 miljoen views, wat een absoluut record is voor Facebook Live. Candace stootte daarmee website BuzzFeed van de Facebook Live-troon. Zij stonden een tijdje op nummer 1 met een video van een ontploffende watermeloen, die 10 miljoen keer bekeken werd.

Waarom Candace maar liefst 13 keer meer werd bekeken dan de ontploffende watermeloen? Je snapt het ongetwijfeld nadat je de video hebt gezien.

Alles uitverkocht

De video had grote gevolgen. Niet alleen werd Candace overrompeld door positieve reacties van over de hele wereld en ging het aantal volgers op haar Facebook van een hondertal naar bijna 493.000, ook warenhuis Kohl’s voelde de effecten van de virale video. De verkoop van het Chewbacca-masker schoot namelijk de hoogte in na de video. Online verkocht het zelfs helemaal uit. Grappig detail: het masker was op het moment van de video te koop aan de helft van de prijs, wat er toch op lijkt te wijzen dat het een minder populair gadget was wanneer Candace het kocht. Om de Texaanse moeder te bedanken voor de gratis reclame, gaf Kohl’s haar en haar kinderen maskers voor heel het gezin en heel wat andere Star Wars-spulletjes cadeau.

13238949_10154228351071248_1904428986496239012_n

Bron: Flair België, Eline Debie

Lees ook: