Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: de leukste vegan hotspots van Amsterdam

Video: de leukste vegan hotspots van Amsterdam

Video: de leukste vegan hotspots van Amsterdam

Wie aan veganistisch eten denkt, denkt niet meteen aan een flinke burger, een warme cinnamon roll of een chocolate brownie. Maar dat er steeds meer variatie is in de veganistische keuken, ontdekten we tijdens een zoektocht naar plantaardige hapjes in Amsterdam.

Lees ook: YES: De eerste vegan junk food bar opent haar deuren in Nederland!

Hotspots in overvloed
In het kader van de Vegan Challenge waarbij heel Nederland uitgedaagd wordt een maand lang alle dierlijke producten links te laten liggen, gingen wij afgelopen week op jacht naar de leukste vegan hotspots in Amsterdam. En niet alleen voor een warme maaltijd. Want we bezochten ook een onwijs leuk ontbijttentje, een plekje waar je de lekkerste taarten kunt eten én een winkel die alleen maar diervriendelijke kleding en accessoires verkoopt.

Eye opener
Het was een flinke eyeopener voor ons, en we staan dan ook te springen om onderstaande video met jullie te delen. Want vegan eten blijkt dus helemaal niet saai te zijn. Integendeel: wij moesten onze broekriem ietsje losser dragen aan het eind van de dag, door al het lekkere en voedzame eten. Zou jij weleens een dag – of langer – plantaardig willen proberen te eten?


Dit zijn de door ons geselecteerde hotspots. Neem zeker eens een kijkje!

Shoppen is altijd een goed idee