Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: Dit is de trailer voor de nieuwste film van Tom Ford

Video: Dit is de trailer voor de nieuwste film van Tom Ford

Video: Dit is de trailer voor de nieuwste film van Tom Ford

Dat Tom Ford niet alleen een begenadigd ontwerper is, maar ook een getalenteerd filmmaker, weten we sinds ‘A Single Man’. De ontwerper had daarna de smaak te maken en maakte nog een film, waarvan de officiele trailer gister verscheen.

A Single Man werd in 2009 door critici enthousiast ontvangen. De film vertelt het verhaal van een professor (een rol van Colin Firth) die zijn partner verliest en vervolgens wordt verteerd door verdriet. Actrice Julianne Moore speelt de rol van zijn beste vriendin, die hem zo goed en zo kwaad als dat gaat te ondersteunen in zijn verdriet. Ford schonk vooral veel aandacht aan het visuele en stylistische aspect van de film, waardoor er bijna geen lelijk plaatje tussen zit. De film werd genomineerd voor een Oscar en Colin Firth won de BAFTA voor Beste Mannelijke Acteur.

Manuscript

Voor zijn nieuwste film Nocturnal baseert Ford zich op de roman Tony and Susan, van schrijver Austin Wright. In dit verhaal wordt een vrouw (in de film gespeeld door Amy Adams) volledig in beslag genomen in het fictieve verhaal van een thriller die haar ex-man (Jake Gyllenhaal) geschreven heeft. De twee hebben sinds hun scheiding geen contact en het manuscript van zijn boek wordt per ongeluk naar haar opgestuurd.

Bekijk de trailer hieronder:

 

Bekijk ook: