Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: Hoera! Een ballenbak voor volwassenen bij Ikea

Video: Hoera! Een ballenbak voor volwassenen bij Ikea

Video: Hoera! Een ballenbak voor volwassenen bij Ikea

Natuurlijk, op Tweede Paasdag naar Ikea is behoorlijk burgerlijk en op woensdagmiddag is het er zo druk dat je bijna een extra vrije middag moet vragen om ervan bij te komen – maar, wij houden van Ikea.

De ontbijtjes van een paar euro, de hotdogs bij de uitgang, de multifunctionele draagtassen en hebben we het al gehad over de tijdloze Billy-boekenkast? Een tripje naar de Ikea gaat bovendien gepaard met een flinke dosis jeugdsentiment. Veel van ons hebben vroeger immers nog in hun broek geplast in de ballenbak of huilend om hun ouders gevraagd in de aangrenzende speeltuin (via de intercom: ‘Kunnen de ouders van Anneke haar op komen halen?’). Ah, konden we nog maar eens in de ballenbak…

Midsommerfest

Aan dit algehele gevoel van jeugdsentiment geeft Ikea nu eindelijk gehoor! Naar Zweeds voorbeeld organiseert Ikea Duiven dit weekend (25 juni) een Midsommerfest. Tijdens dit feest zijn er hapjes, drankjes, een zweefmolen en, jawel, een ballenbak voor volwassenen.

 

 

De ballenbak voor volwassenen werd eerder al eenmalig geïntroduceerd op het Midsommerfest in Zweden, nadat een Zweedse blogger had geklaagd over de maximumleeftijd van Småland.

Dit weekend dus: bommetjes in de ballenbak. En daarna lekker een ijsje van een euro.

 

Lees ook: