Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > VIDEO: hier kijken vrouwen naar als mannen in hun ondergoed staan

VIDEO: hier kijken vrouwen naar als mannen in hun ondergoed staan

VIDEO: hier kijken vrouwen naar als mannen in hun ondergoed staan

Ola pola! Alle vrouwen kijken al eens graag naar de blote bast van een man. Maar hoe reageer je als er onverwacht drie knappe mannen voor je neus verschijnen? Waar zou jij naar kijken?

De perfecte man ziet er volgens de media heel gespierd en sexy uit. Maar is dat in het echte leven ook zo? Website ‘MailOnline‘ nam de proef op de som.

Onderzoek

‘MailOnline’ vond tien verschillende dames voor het onderzoek. Ze kregen elk een bril met speciale glazen op hun neus. Dankzij die speciale glazen konden de onderzoekers de ogen van de vrouwen perfect volgen.

De dames mochten om de beurt een kamer binnen. In die kamer stonden drie hotties in hun onderbroek. De vrouwen wisten van niets en sommigen kregen dan ook al snel rode wangen.

De gespierde Laszlo, jongensachtige Danny en hipster Daniel waren de drie mannen van dienst en ze deden in hun onderbroek een kort babbeltje met de – giechelende – vrouwen. De onderzoekers wisten dankzij de bril meteen naar welk type de vrouwen het liefst keken.

Resultaat

De meeste vrouwen durfden niet naar beneden kijken. Ze moesten zich enorm hard concentreren en sommigen wisten geen blijf met zichzelf.

Maar liefst 40% van de vrouwen keek het liefst naar de schattige Danny. Hipster Daniel viel ook in de smaak want met 31% staat hij op nummer twee. Een kleine 29% keek het liefst naar de gespierde Laszlo.

Dus beste mannen, een klein vetrolletje hier en daar vinden wij absoluut niet erg hoor!

Lees ook:

Bron: Daily Mail