Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: Broers en zussen kiezen elkaars tatoeage

Video: Broers en zussen kiezen elkaars tatoeage

Video: Broers en zussen kiezen elkaars tatoeage

Een tattoo laten zetten is altijd een grote stap. Je gaat op zoek naar een leuk ontwerp dat helemaal bij je past en overtuigt jezelf dan om het ook voor eeuwig op je lichaam te laten zetten. Dus wat zou er gebeuren als niet jijzelf, maar iemand anders de beslissing voor jou zou nemen? In het onderstaande filmpje zie je hoe enkele broers en zussen een tatoeage kiezen voor elkaar.

De regels waren simpel: 1. Elke broer of zus zou een tatoeage ontwerpen voor de andere en 2. De andere mocht de tatoeage pas zien nadat deze vereeuwigd was op de huid. Het eerste duo bestaat uit Ben en Melissa. Ben heeft nog geen enkele tattoo laten zetten, omdat hij simpelweg gewoon niet weet wat hij graag op zijn lichaam zou laten zetten. Hij hoopt dan ook dat zus Melissa hem door en door kent en de juiste beslissing maakt.

Het tweede duo bestaat uit Adriana en Claudia. De zussen vertellen aan het begin van de video dat ze hard gewerkt hebben aan de band die ze nu hebben, en dat ze hopen dat deze door dit experiment niet verwoest zal worden.

Wil je weten welke tatoeages het uiteindelijk geworden zijn? Bekijk dan onderstaande video!

Lees ook:

Bron: Buzzfeed