Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Video: Behind the scenes bij de nieuwe Netflix-serie GLOW

Video: Behind the scenes bij de nieuwe Netflix-serie GLOW

Video: Behind the scenes bij de nieuwe Netflix-serie GLOW

Ben jij groot fan van Orange Is The New Black? Let dan op, want de makers van deze succesvolle serie hebben een nieuwe Netflix Original-serie gemaakt. En wij voorspellen dat dit een grote hit zal gaan worden. Helemaal leuk; wij hebben de behind the scenes beelden bemachtigd!

Lees ook: Michiel Huisman bemachtigt hoofdrol in nieuwe Netflix-serie

​Spandex? No problem. ​Power vrouwen? Zeker weten. Hilariteit en een rollercoaster aan emoties? Gegarandeerd. ​Ga behind the scenes en ontdek hoe de​ cast van de nieuwe Netflix-serie GLOW​ zich voorbereid heeft op hun rollen en wat het inhoudt om een TKO (total knock out) te worden.

Verhaallijn
Ruth Wilder (Alison Brie) is een werkloze, met zichzelf worstelende actrice in het Los Angeles van de jaren ’80. Als ze gebeld wordt voor een onconventionele auditie, grijpt ze haar laatste strohalm naar stardom met beide handen aan. Ze werpt zich in de met spandex en glitter besprenkelde wereld van het vrouwenworstelen. Daar gaat Ruth niet alleen de concurrentie aan met twaalf Hollywood misfits, maar ook met Debbie Eagan (Betty Gilpin), een ex-soapactrice en Ruths voormalig beste vriendin. Als Debbie’s gezinsleven waarvoor ze haar acteercarrière heeft opgegeven, toch niet zo rooskleurig blijkt te zijn, keert ze met hangende pootjes terug. De aanvoerder van deze bonte bende is Sam Sylvia (Marc Maron), een B-film regisseur op retour, die de zware taak krijgt om deze gorgeous ladies naar de top te begeleiden.

Hieronder kun je de exclusieve behind the scenes beelden bekijken. De serie GLOW staat vanaf 23 juni op Netflix. Dat wordt binge watchen!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10