Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De Victoria’s Secret Fashion Show komt dit jaar naar déze Europese stad!

De Victoria’s Secret Fashion Show komt dit jaar naar déze Europese stad!

De Victoria’s Secret Fashion Show komt dit jaar naar déze Europese stad!

Het duurt niet lang meer voor we weer kunnen wegdromen bij prachtige lingeriesetjes, optredens van de grootste artiesten en natuurlijk bloedmooie modellen met wapperende haren. Want de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashionshow komt er aan. En er is zojuist bekend gemaakt dat de show ditmaal in Parijs gehouden wordt!

Stad van de liefde
Dit meldt WWD. Vorig jaar werd de famous fashion show van het welbekende en geroemde lingeriemerk nog op eigen bodem gehouden, terwijl het festijn in 2014 ook naar Europa trok. Destijds betraden de Angels in Londen de catwalk, maar nu is de stad van de liefde de uitverkorene!

Indrukwekkende performances
De Victoria’s Secret fashion show staat bekend om haar indrukwekkende performances, de vele lingeriesetjes, de million dollar bra, glitter en glamour en heel veel bekendheden. Ook treden er ieder jaar allerlei artiesten op, zoals Taylor Swift, Selena Gomez, Justin Bieber en Rihanna. Welke artiest er dit jaar de catwalk zal betreden, is nog niet bekend gemaakt. Wij hopen van harte dat het nu – eindelijk – Beyoncé zal zijn. Let it (Queen) be, let it beee!

De Victoria’s Secret Fashion show wordt gehouden in november, en in december zal de show op Nederlandse televisie te zien zijn. Aftellen geblazen!

Bron: ELLE, WWD

Lees ook: