Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vergeet gezelschapsspelletjes! Met dit stuk speelgoed kan je puistjes uitknijpen

Vergeet gezelschapsspelletjes! Met dit stuk speelgoed kan je puistjes uitknijpen

Thuis & wonen
Vergeet gezelschapsspelletjes! Met dit stuk speelgoed kan je puistjes uitknijpen

Ben jij stiekem verslaafd aan puistenfilmpjes en speel je graag spelletjes? Dan hebben wij het ideale hebbeding voor jou gevonden, want met dit stuk speelgoedkan je gewoon zelf puistjes uitknijpen wanneer je maar wil. Beginnen jouw vingers ook al te kriebelen?

Lees ook: Dit is waarom je zo lastig van puistjes af kunt blijven

Sommige mensen begin spontaan te kokhalzen als ze een puistenfilmpje op YouTube bekijken, maar dit is lang niet bij iedereen het geval. Soms kan het heel bevredigend zijn en als dat bij jou het geval is dan hebben wij het ultieme gadget voor jou gevonden.

Pop It Pal
Er is namelijk een nieuw stuk speelgoed op de markt waarmee je zelf puistjes kan uitknijpen. Natuurlijk niet op jouw op iemand anders haar gezicht, maar op een soort van siliconenvel. Op het vel zie je overal kleine gaatjes waar je vervolgens op kan duwen. Resultaat? Net zoals in het echte leven komt er nu ook een geelachtige substantie tevoorschijn.

Voor zo’n 16 euro kan je de Pop It Pal in huis halen en je kan bovendien kiezen uit twee tinten: bruin of een perzikkleurige tint. Het beste van allemaal? Als je volledig uitgeknepen bent, kan je gewoon nieuwe vulling kopen. Geweldig!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Youtube

Shoppen is altijd een goed idee