Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vamos Met De Familie Pos: de Posjes zijn eindelijk terug

Vamos Met De Familie Pos: de Posjes zijn eindelijk terug

Thuis & wonen
Vamos Met De Familie Pos: de Posjes zijn eindelijk terug

Toen ‘Helemaal Het Einde’ afscheid moest nemen van Chili vorig jaar, wisten we dat we vooral de droge humor van één familie gingen missen: de Posjes. Want you either love them or hate them, maar gisteren waren ze eíndelijk terug met hun eigen programma.

Lees ook: Zo gaat het nu met ‘Ik Vertrek’-koppel Hans en Karin op Bonaire

In ‘Vamos Met De Familie Pos’ volgen we Ilona, Stefan en hun kinderen Bjorn (8) en Tygo (7) op reis door Zuid-Amerika. Omdat ze nu ook wel écht iets van het land willen zien, zit een overnachting in een tent er dik in. En daar wordt vooral Ilona bepaald niet vrolijk van: ‘Ik heb vier maanden in een zandbak gewoond aan de oceaan.’

Buenos Aires

Gisteren begon de trip rustig met een bezoekje aan de stad Buenos Aires. Als echte globetrotters bekijken ze al het moois lekker vanuit een bus en vinkt de familie de bezienswaardigheden één voor één af. Toch wordt er ook gedanst en een bezoekje gebracht aan het huis van de moeder van koningin Máxima. Althans, dat proberen ze. Daarna trekken ze door naar de Pampas en daar is-ie dan: overnachten ze in een tent.

Twitter

De droge humor is ook weer lekker zoals vanouds, maar Twitter merkt ook op dat het begin wel heel erg commercieel en geacteerd lijkt. Toch kan de aflevering wel gewaardeerd worden en wordt zelfs de vergelijking met Geer & Goor gemaakt:

En waar is het hondje gebleven?

Bron: Twitter | Beeld:Mischa Schoemaker (ANP)

Shoppen is altijd een goed idee