Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vacature: word fulltime kattenknuffelaar en verdien 25 duizend euro per jaar

Vacature: word fulltime kattenknuffelaar en verdien 25 duizend euro per jaar

Vacature: word fulltime kattenknuffelaar en verdien 25 duizend euro per jaar

Ben jij gek op katten en zou je het liefst de godganse dag met de spinnende beestjes knuffelen? Die droom kan dankzij deze vacature werkelijkheid worden.

Lees ook: Internettrend: katten in kaders

Op de website van kattenkliniek Just Cats is een wel heel bijzondere oproep verschenen. Er wordt namelijk gezocht naar een ware kattenknuffelaar. Yep, it’s real: dit betekent dat je de hele dag mag kroelen met poezenbeesten. Dus ben jij een echt kattenvrouwtje (of -mannetje) en is dit jouw droombaan? Grijp dan nu je kans!

Het gaat om een fulltime baan bij Just Cats, een kliniek die zich volledig richt op katten. De ideale kandidaat heeft zachte handen die in staat zijn om langdurig katten te aaien. Hij of zij moet zachtjes en op een kalmerende toon tegen de patiëntjes kunnen praten om ze gerust te stellen. Het kunnen onderscheiden van verschillende manieren van spinnen is een pre.

Bij de baan hoort een salaris van 20 tot 25 duizend euro per jaar. Klein detail: je zal er wel voor moeten emigreren, want Just Cats is gevestigd in Dublin.

Zie jij ’t wel zitten? Klik hier voor meer info.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10