Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De opnames van ‘Undercover’ seizoen 3 zijn begonnen: dít is alles wat we tot nu toe weten

De opnames van ‘Undercover’ seizoen 3 zijn begonnen: dít is alles wat we tot nu toe weten

Thuis & wonen
De opnames van ‘Undercover’ seizoen 3 zijn begonnen: dít is alles wat we tot nu toe weten

Hoewel het tweede seizoen van ‘Undercover’ nog bezig is (met iedere week een nieuwe aflevering op Netflix), denken wij alvast aan de toekomst. De streamingdienst bevestigde eerder dat ‘Undercover’ seizoen 3 onderweg is, en ook zijn de opnames al begonnen, maar wat is er tot nu toe allemaal al bekend? Flair zocht het voor je uit.

‘Undercover’ is terug

Undercover vertelt het verhaal van drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers), die een groot xtc-imperium runt vanuit zijn campingchalet. De politie heeft hem in het vizier en stuurt twee agenten (lees: ‘wouten’), Bob Lemmers (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver), op hem af. Die doen zich voor als nieuwe campinggasten om zo Ferry’s handel op te rollen. In het eerste seizoen van de Belgisch-Nederlandse serie zagen we dat ze daar in slaagden, waardoor Ferry in de gevangenis belandde.

Lees ook
Waar moeten we beginnen?! Déze films en series komen in september op Netflix te staan

Seizoen 2

Maar het is allemaal nog (lang) niet voorbij. Zo zien we in Undercover seizoen 2 dat Kim bij Human Rights werkt en onderzoek doet naar illegale wapenhandel. Dankzij de hulp van ex-collega Bob leidt dit naar een country & western manege in het Belgische Achterland: de El Dorado Ranch. Daar gaat Bob (wederom) undercover, en probeert hij dit keer informatie te ontfutselen over de gebroeders én wapenhandelaars Laurent en Jean-Pierre Berger. Maar laten we vooral Ferry niet vergeten, die ondertussen op wraak zit te broeden. Dat belooft wat…

‘Undercover’ seizoen 3

Nog voordat het tweede seizoen uitkwam, werd Undercover seizoen 3 al bevestigd. Goed nieuws dus voor de fans, want het duurt nog even voordat de bloedstollende serie ermee stopt. Omdat het complete tweede seizoen nog niet te zien is, kunnen we nog vrij weinig zeggen over de verhaallijn van Undercover seizoen 3. Er zal waarschijnlijk weer een criminele business centraal staan. Wat ook nog kan: het tweede seizoen is zó intens dat Netflix het verhaal verlengt met een derde seizoen. Helaas blijft het nu nog bij giswerk. Zodra we meer weten, zullen we het uiteraard met je delen.

De tekst gaat verder onder de post.

Opnames zijn begonnen

Hoewel we geen idee hebben waar het derde deel van Undercover over zal gaan, weten we inmiddels wel dat de opnames zijn begonnen. Dat maakte Netflix bekend met een video op social media. Daarin zien we Frank Lammers (a.k.a. Ferry) van wel héél dichtbij, die verslag doet vanuit een hotel in Brussel. “Nieuwe coupe, nieuwe serie,” horen we de drugsbaron zeggen. “Vandaag beginnen we aan Undercover 3. Dus, als je een beetje geduld hebt, krijg je zoveel Ferry als je wilt. Houdoe.”

De tekst gaat verder onder de post.

Cast

Ferry gaan we dus sowieso terugzien in het derde seizoen (hoe kán het ook anders?). Verder weten we nog niet precies welke personages terugkeren in Undercover seizoen 3. Grote kans dat ook Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver) weer van de partij zijn, evenals de gezellige Danielle (Elise Schaap). Het is nog onduidelijk of de nieuwe gezichten uit het tweede seizoen óók een comeback maken.

Lees ook
Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

Releasedatum

En dan de belangrijkste vraag: wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix? Aangezien het tweede seizoen van de populaire serie nu aflevering voor aflevering gereleased wordt, is er nog niets bekend over het derde seizoen. Nu de opnames zijn begonnen, kan het toch niet heel lang meer duren. Maar helaas kunnen we verder nog niet veel zeggen over de releasedatum van Undercover seizoen 3. We houden je op de hoogte!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Netflix

Shoppen is altijd een goed idee