Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Niet bingen maar balen: makers ‘Undercover’ stellen geduld van fans op de proef

Niet bingen maar balen: makers ‘Undercover’ stellen geduld van fans op de proef

Niet bingen maar balen: makers ‘Undercover’ stellen geduld van fans op de proef

Met de onthulling van de bloedstollende trailer van seizoen 2 van ‘Undercover’ is het aftellen tot de nieuwe afleveringen écht begonnen. Het wachten hoeft gelukkig dan ook niet lang meer te duren (over een paar weken is het al zover), maar tóch lukt het de makers om het geduld van fans op de proef te stellen. En dat is dan weer minder leuk nieuws…

‘Undercover’ seizoen 2

Op 6 september is het langverwachte moment eindelijk daar en komt het gloednieuwe seizoen van Undercover op Netflix. Althans, slechts een deel van de tweede reeks komt online. Als je die zondag had geblokt om te bingen, moeten we je dus helaas teleurstellen.

Elke week een nieuwe

Het tweede seizoen van Undercover wordt niet in één keer online gegooid, maar in delen. Zo moet je na iedere aflevering weer een week wachten tot het vervolg. Om maar aan de bright side of life te blijven: zo heb je wél elke keer weer iets om naar uit te kijken én ben je met tien afleveringen wel even zoet. Doordat de boel uitgesmeerd wordt, geniet je niet maar één dag (of hooguit twee) van de fantastische serie, maar duurt het Undercover-plezier tot maar liefst 8 november. Dat klinkt dan wel weer lekker, toch?

Illegale wapenhandel

Seizoen 2 van Undercover speelt zich ongeveer een jaar af na alle gebeurtenissen uit de eerste reeks en draait om de illegale wapenhandel. Opnieuw kruipt Anna Drijver in de huid van Kim de Rooij. Zij werkt bij Human Rights en doet onderzoek naar de verboden wapenverkoop in Syrië. Dankzij de hulp van ex-collega Bob Lemmens (Tom Waes) leidt dit naar een country & western manege in het Belgische Achterland: de El Dorado Ranch. Daar gaat Bob undercover, en probeert hij dit keer informatie te ontfutselen over de gebroeders én wapenhandelaars Laurent en JP Berger. In de tussentijd is te zien hoe Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis verder onderzoekt wie undercoveragenten Bob en Kim écht zijn. En de drugsbaas blijkt niet de enige te zijn die nieuwsgierig is naar de ware aard van Waes’ personage. Ook zijn puberdochter heeft een hoop vragen.

Lees ook
Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

‘Undercover’-prequel

In afwachting van het tweede seizoen van Undercover kwamen de makers met geweldig nieuws voor alle fans. Naast een tweede én derde reeks kunnen we ons namelijk ook opmaken voor Ferry de Film, over – jawel – het personage van Frank Lammers. Dit verhaal speelt zich af in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Bouman werkt voor de machtige hasjbaron Ralph Brink, die ook als een mentor voor hem fungeert. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Als de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Vanaf wanneer de film te zien is, is nog niet bekend. Wél weten we dat er een flinke sterrencast te zien zal zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Speciaal voor jullie met Nederlandse ondertiteling. ?

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nieuwe gezichten in Undercover! Zeeien jullie efkes heuj tegen Sanne, Wim, Ruth en Sebastien?! ?

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: still, Instagram